USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьку молодь навчатимуть журналістиці.ФОТО

7 Серпня 2013 15:09
Опанувати основи професії журналіста матимуть змогу учасники другої літньої школи журналістики «The Journalism Workshop», заняття в якій відбудуться з 7 до 15 серпня.

Проект орієнтований на молодь, яка бачить своє майбутнє у журналістиці. У цьому їй допоможуть досвідчені журналісти Луцька та Рівного.
Більшість учнів літньої школи навчаються у середніх та вищих навчальних закладах Луцька. Серед них є ті, хто вже встиг спробувати свої сили у журналістиці, беручи участь у конкурсах, чи пишучи статті для видань, та новачки. Дехто вже визначився із майбутньою професією, а для декого журналістика наразі є хобі.




Організатор школи Юлія Стасюк передусім запропонувала учасникам познайомитися та розповісти про те, що вони очікують від навчання. А потім вона розповіла, що навчання поєднане з відпочинком. В цілому, знайомство було оригінальним – учасники передавали один одному м’яку іграшку, після чого той, хто її отримував, називав своє ім’я та розповідав про те, що очікує від школи.





Більшість учасників хочуть отримати практичний досвід, навчитися грамотно писати статті, здобути вміння та знання, які можна буде використати у майбутньому. Як зазначила Юлія Стасюк, після закінчення попередньої школи, четверо її учнів працюють у сфері журналістики. Вона висловила сподівання, що ця школа стане для її учнів поштовхом, який допоможе у професійному розвитку.

Учасники проекту назвали основні види журналістики - телебачення, радіо, газета, журнал, блог та інтернет-видання. Після цього їм запропонували розділитися на чотири команди, кожна з яких обрала свій вид журналістики. Протягом тижня кожна команда працюватиме над власним журналістським проектом, наприклад, над газетою чи інтернет-виданням.






Першим лектором літньої школи журналістики «The Journalism Workshop» стала головний редактор творчо-виробничого об’єднання телебачення облдержтелерадіокомпанії Ніна Долінчук. Познайомившись із учасниками проекту, вона розповіла про те, що таке журналістика, наголосивши, що найважливіше у професії – любов до своєї праці.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
маніяк Показати IP 7 Серпня 2013 15:17
Класні дівки)))))))))))))))))))
читач Показати IP 7 Серпня 2013 16:59
а хто така Юля Стасюк? яку освіту вона має, де працює? "головний редактор творчо-виробничого об’єднання телебачення облдержтелерадіокомпанії Ніна Долінчук. Познайомившись із учасниками проекту, вона розповіла про те, що таке журналістика, наголосивши, що найважливіше у професії – любов до своєї праці" - дуже оригінально і змістовно. Іншим, очевидно, зовсім не потрібно любити свою професію і справу. Гм, трохи інакше думалося про журналістику. А з відомих журналістів (не місцечкових) - з Києва, Львова - хто буде?
Читачу до читач Показати IP 7 Серпня 2013 17:27
А ти сам знайди ту Стасюк в вк і запитай яку вона має освіту і де працює.
Учасник школи до читач Показати IP 7 Серпня 2013 20:10
Ти дарма таке кажеш! Юля - надзвичайний молодець, що організувала таке! А любити свою справу потрібно, адже без того ти не будеш віддавати хй максимум зусиль і твоя праця не стане для тебе задоволенням.
Доброта Показати IP 7 Серпня 2013 18:27
Люди, агов. Хіба то так погано - зорієнтувати молодь у тому, що таке журналістика взагалі? І хто, як не професійні люди з журналістською освітою, практикою мають це робити?
Ще один учасник школи Показати IP 7 Серпня 2013 23:02
Хм, а вам справді не здається що особисте рішення кожного??? Не подобається, твої проблеми, що читач хоче показати тим, що пише такі різкі висловлювання???
СОПЛЯ до Ще один учасник школи Показати IP 8 Серпня 2013 16:59
свої висловлювання тримайте при собі, кому вони треба учениці, то не брудніть своїми писотами місто, країну,де живеш одна з другою ще соплі не висохли
Ксюша Показати IP 8 Серпня 2013 12:26
Нема чим зайнятись Юлі ? требе бабки заробити ось і старається молодняк підібрала , в Турцію не вивозить ще "ЖУРНАЛІСТІВ"
Чебурашка Показати IP 8 Серпня 2013 14:50
Журналістику вчать в ВУЗАХ , а не по вуличних кабінетах, а потім ці дівки пишуть, таке , не маючи тормозу нівчому, бо вони журналісти , які??????? хто Вам дав дозвіл, а обгадити все ,це такі шавки, яких назбирала ЮЛЯ
Журналіст до Чебурашка Показати IP 8 Серпня 2013 15:42
У ВУЗАХ журналістики справжньої не вчать!!!! вчать тільки теорію, яка зовсім не потрібна в роботі. пишу з власного досвіду, бо прийшовши на роботу вчишся тільки на практиці а роки навчання до дупи
КОРЖИК до Журналіст Показати IP 8 Серпня 2013 16:55
Такий ти журналіст, провчився 4 роки і нічого не знаєш, а ці сосульки зелені, такі вчені письмениці
КОРЖИК Показати IP 8 Серпня 2013 14:52
А дівахи СУПЕР , з ними не чуш писати, а загудіти на озері,морі.
ФОРСАЖ Показати IP 8 Серпня 2013 15:25
які там дівахи? корови , це ж письмениці ,вони тормознуті всі
мда до ФОРСАЖ Показати IP 9 Серпня 2013 02:03
з твоєї мови видно,що й ти не краща/кращий
пашутіл Показати IP 9 Серпня 2013 17:53
>Журналістику вчать в ВУЗАХ мхахахах :D
чьотко до пашутіл Показати IP 10 Серпня 2013 12:17
підтверджую))))))журналістики у вузах не вчать "вупше"!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus