USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьких даішників очолив прес-секретар?

4 Січня 2011 14:40
Луцький відділ Державтоінспекції очолив Віктор Главічка.

4 січня Главічку представили трудовому колективу як виконувача обов’язків начальника, - повідомив ВІП з посиланням на «компетентне джерело».

Віктор Главічка очолював прес-службу УДАІ УМВС у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ура Показати IP 4 Січня 2011 16:43
Це дуже толковий чоловік! Порядний, думаю тепер буде толк.
VSC Показати IP 4 Січня 2011 17:41
"толковий чоловік", "порядний", "думаю буде толк" - это что, бред душевнобольного? Когда это в ГАИ служили порядочные и толковые люди? Любая должность в милиции продается, а потраченные деньги надо отбить.
Стрийко до VSC Показати IP 4 Січня 2011 18:21
Недавно прочитав в УП статтю про Україну. Ось короткий витяг спеціально для Вас: "Проблемою українців є те, що вони навчилися добре ненавидіти – політиків, чиновників, хабарників, податківців, ворогів України… Але, насправді, ми ненавидимо самих себе. За свої комплекси, слабкість, долю, історію та країну, зрештою, – за мізерність своїх устремлінь. І лише потім ця ненависть поширюється на всіх та на все довкола нас. Вона знаходить свої численні проекції в соціальній розпорошеності, взаємній підозрілості, жлобстві, хамстві, егоїзмі, відсутності довіри, поваги та взаємодопомоги, а також у безлічі інших негативних явищ".
VSC до Стрийко Показати IP 5 Січня 2011 15:50
Спасибо за внимание. Лучше дайте телефон хорошего психоаналитика, может он сможет мне помочь возлюбить себя.:( А, по теме: слишком много у меня знакомых в милиции, так что могу сделать выводы про их порядочность и толковость.
makar Показати IP 5 Січня 2011 08:12
...це точно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus