USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьким тролейбусникам знову наобіцяли грошей

27 Жовтня 2009 14:23
Працівникам Луцького підприємства електротранспорту не виплатили обіцяні 200 гривень. Отримавши їх, тролейбусники мали вийти на маршрути. Про це 27 жовтня у коментарі «Волинським новинам» розповів очільник страйкому луцького тролейбусного депо Анатолій Біляшевич.
Він додав, що завтра працівники Луцького підприємства електротранспорту не збираються пікетувати Луцькраду, де має відбутися сесія. Останньою вимогою страйкарів є виплата заробітної платні хоча б за два місяці. «За чотири дні уже буде за три місяці», - додав пан Біляшевич. Він додав, що по 200 гривень їм обіцяв директор підприємства Костянтин Патракеєв і представники Луцької міської ради.
Очільник Луцького підприємства електротранспорту у коментарі «Волинським новинам» зауважив, що кошти не можуть бути виплачені миттєво, на це треба час. Наразі по 200 обіцяних гривень «мандрують» банківськими рахунками. Щодо виплати заробітної платні за два місяці, то нині це здійснити неможливо. «У мене на рахунку нуль», - зазначив керманич підприємства. Він зауважує, що рахунки зараз поповнюються за рахунок міської казни та державного бюджету, власних надходжень немає.
За його словами, на підприємстві побувала депутатська комісія, котра поспілкувалася з колективом. Він додав, що на завтрашній сесії Луцької міської ради депутати зініціюють питання про пошук резерву коштів для луцького тролейбусного депо. У коментарі «Волинським новинам» заступник луцького міського голови Петро Гоцалюк підтвердив цю тезу. Проте він додав, що про конкретну суму коштів наразі не йдеться. За словами голови страйкому підприємства Анатолія Біляшевича, у депо перебуває близько 200 чоловік.
Нагадаємо, що сьогодні, під час оперативної наради луцький міський голова Богдан Шиба зауважив, що проблема виходу «тролейбусників» на маршрути – це питання «днів і годин». Також луцький мер наголосив на тому, що луцькому депо потрібна щоденна виручка.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus