USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький спиртзавод на межі банкрутства?

29 Листопада 2013 11:53
Кваліфікований персонал звільняється, а керівники міняються, наче рукавички.
За останні півтора року на Луцькому спиртогорілчаному заводі змінилося 9 керівників. Надходження до місцевого бюджету скорочується, а працівники звільняються, бо працюють неповний робочий день.
Така катастрофічна ситуація, на думку депутата Сергія Сівака, пов’язана з неефективною роботою «Укрспирту».
Відповідний запит він озвучив під час чергової 48 сесії сьогодні, 29 листопада.
«У 2010 році СГК сплатив до бюджету міста 50 мільйонів гривень, у 2011-ому – 32 мільйони. Пропоную під час наступної сесії отримати інформацію про вжиті заходи виконавчою службою з приводу скорочення сплати податків до бюджету. Та запросити представника керівництва «Укрспирту», - зауважив депутат.
До слова, Луцький СГК з 2011 року приєднали до структури ДП «Укрспирт». Реорганізація підприємства відбулась згідно постанови кабміну. З тих пір і почалися проблеми на підприємстві, зауважив Сергій Сівак.
Депутати міської ради запит колеги підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
федя Показати IP 29 Листопада 2013 11:59
народ і так спиваеться ,а їм прибуткі
бізнес Показати IP 29 Листопада 2013 12:39
а мільйонні кредити вони збираються повертати Західінкомбанку ?
луцьк Показати IP 29 Листопада 2013 14:58
Аж дивно,раніше всі податки платилися на місто і що тепер..........? Такий могутній у минулому завод Волині став на шлях банкрутства ? І чому після реорганізації сам "Укрспирт" так все "розбазарив" і знищив ???? Регіонали, що ви робите, навіщо так усе гнобити і людей "викидати" на вулицю ? Де справджній господар і українець ? Сором всім і ганьба !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus