USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Львів’янин допоможе лучанам маркувати місто

31 Жовтня 2012 12:48
Одного з розробників системи туристичного ознакування Львова запросили до Луцька, аби той допоміг у встановленні системи туристичного ознакування у Луцьку.

Про це повідомляють у відділі розвитку туризму.

Учора, 30 жовтня, відбулося засідання робочої групи з розробки проекту системи туристичного ознакування у Луцьку. На засіданні обговорювались проектні пропозиції члена робочої групи, розробника системи туристичного ознакування Львова, викладача кафедри графічного дизайну Львівської національної академії мистецтв Юрія Крукевича щодо розробки та встановлення системи туристичного ознакування у Луцьку (вказівників, пілонів). Також гість поділився досвідом розробки такої системи у Львові та Тернополі.

Впровадження системи створить у місті комфортні умови для орієнтування у ньому туристів. За допомогою карти, вказівників та пілонів кожен турист зможе отримати необхідну інформацію: які визначні місця, музеї та пам’ятки архітектури є у місті, як до них дістатися, за допомогою піктограм візуально ознайомитись з їхнім виглядом.

Юрій Крукевич почав роботу з розробки двомовної карти-схеми центральної та старої частини Луцька. На звороті карти знаходиться історична довідка українською та англійською мовами про пам’ятки архітектури Луцька з їхніми фотознімками.

Варто зауважити, що кожен гість міста зможе отримати карту разом із кваліфікованою допомогою працівників у Центрі туристичної інформації та послуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Світлана Показати IP 31 Жовтня 2012 12:52
Спочатку нехай "помаркує" дорогу з Луцька до Львова! :)
Отака Показати IP 31 Жовтня 2012 13:33
Дорогу нехай "маркують" ті, які для цього займають посади, напихають свої кишені за рахунок ямкових ремонтів, щоб потім (як варіант) йти в депутати було за що.
Воля Показати IP 31 Жовтня 2012 14:15
Може тепер якийсь сторонній фахівець дійсно зробить щось в туристичній інфраструктурі не по-колгоспнополішуцьки? Дай боже.
Чеширский Кот Показати IP 31 Жовтня 2012 16:43
Блин, а в Луцке уже вообще некому эту работу поручить? Я в шоке - "Пророка нет в отечестве своем. Да и в других отечествах не густо"(с).
Люда Пащук Показати IP 1 Листопада 2012 07:03
ЦУМ галичани будують, туризмом теж тут кермуватимуть... Цікаво, скільки волинян, за аналогом, до міста Лева запрошено...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus