USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Люди у Луцьку рік живуть без вбиральні

22 Травня 2013 14:27
Уже рік без вбиральні живуть люди у Луцьку в Старому місті на вулиці Кафедральній.

Про це стало відомо під час постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 22-ого травня.

Мешканка будинку на вулиці Кафедральній Наталія Петренко скаржиться, що їх будинок неприватизований, і міська рада кілька років тому надала в оренду землю на частині прибудинкової Волинського технікуму національного університету харчових технологій (колишнє ВПУ №6 – примітка «ВН»). За її словами, торік директор закладу Ігор Корчук погрожував, що відріже мешканцям воду і знесе вбиральню, бо вони розміщені на наданій йому території.

«Воду не від’єднав, бо за нас заступився Водоканал, а вбиральню зніс і люди цілий рік живуть без вбиральні. Я зверталася до Миколи Романюка і Лариси Соколовської, вони обіцяли допомогти. Але поки безрезультатно», зауважила Наталія Петренко.

Депутат Андрій Осіпов зазначив: «Це нелюдське ставлення цього директора. І я буду ініціювати створення тимчасової комісії з вирішення цих питань. Щоб проявити силу владу, я бачу такий вихід».

За словами депутата, якщо директор не захоче дотримуватися порядності у цьому питанні, то можливо варто поставити питання на сесії про визнання незаконним договору про передачу в оренду тієї землі.
Нагадаємо, централізована каналізація та водопостачання також відсутні у будинку, який розташований у центрі Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
анонімус Показати IP 22 Травня 2013 16:03
розвиваймо туризм!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus