USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Мамосюк каже, що її «публічно й безсоромно» шантажують

16 Грудня 2010 13:55
На припущення прокурора Луцька Олексія Решетника про те, що проти колишнього керівника підприємства може бути порушена кримінальна справа, Світлана Мамосюк відповідає, що це «публічний та безсоромний шантаж».
Нагадаємо, 14 грудня під час сесії Луцької міської ради міський прокурор Олексій Решетник повідомив, що прокуратура проти неї може порушити кримінальну справу за фактом незаконного перерахування коштів з оренди комунального майна не в бюджет міста, а на рахунки ДКП «Молодість».

Решетник зазначив, що у випадку, якщо суд визнає позов прокуратури, це може бути підставою для порушення кримінальної справи. Суд, який мав би відбутися 13 грудня, як стало відомо, перенесли на 27 грудня 2010 року.

Мамосюк же у відповідь називає слова Решетника погрозами.

«Це вже навіть не смішно. Державний орган, який мусив би розібратися в суті самого питання, погрожує людині, яка перестала бути керівником півтора року тому!» - обурилася Мамосюк.
«До того ж кримінальну справу проти мене прокуратура з даного факту вже порушувала та за відсутністю складу злочину – закрила. Адже збитки нанесені не були, а були куплені комп’ютер, сканер, принтер, замінені вікна, проведений ремонт», - пояснила Світлана Мамосюк.
«Я як керівник, окрім зарплати, собі в кишеню не поклала нічого і жодного ремонту вдома не зробила. Це просто підміна понять: який з мене корупціонер? Я живу в тій же кооперативній квартирі з 1987 року, я не маю власного авто - і це я «корупціонер»?» - продовжує екс-керівник «Молодості».
Вона припускає, що, можливо, «перейшла дорогу» комусь з бізнес-структур, будучи на посаді депутата чи керівника управління муніципальної поліції.
«В рішенні Господарського суду (суддя Сініцина) був зазначений інший розподіл оренди. Не 100 відсотків, а 90 відсотків – підприємству, 10 – бюджету. І якби я там лишалася працівником, вважаючи, що позов був обґрунтований, то змогла би довести правоту підприємства», - каже Мамосюк.
І додає, що «однією з умов призначення теперішнього керівника ДКП «Молодість» було те, що він відразу ж забере всі позови з судів, які були подані мною в захист економічного стану підприємства. В результаті чого і виникла ситуація».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Українець Показати IP 16 Грудня 2010 14:25
Це на фото Мамосюк з пістолетом? Круто :)
українцю Показати IP 16 Грудня 2010 17:39
Не може бути! То ж якийсь чахлик невмирущий!Невже так змарніла при новому мері? При Шибі "тугі стегенця і талія" були, про них навіть Микола Панасюк писав поеми.
БЮТ Показати IP 16 Грудня 2010 19:32
То не Мамосюк, бо ж у неї, як писав Микола Панасюк, "тугі сідниці", а на фото чахлик-невмирущий.Чи то так змарніла останнім часом??? Бідолашна, з усіх боків їй погрожують, шантажують,публічно і безсоромно, а ВОНА - одна святість і непорочність. Це ж треба.
Юрист Показати IP 18 Грудня 2010 22:54
Якщо рішення у справі стосується Ваших прав, то Ви, як начальник управління муніципальної поліції,повинні б знати, що могли подати заяву про залучення Вас як третьої особи. Схоже, підміна понять відбулася у Вашій голові, судячи з Ваших численних інтерв'ю, ви не маєте елементарних знань та досвіду роботи на керівних посадах, але постійно рветесь керувати. Займіться приватним бізнесом і покеруйте, докажіть - який Ви керівник.
Я Показати IP 20 Квітня 2011 21:01
До юриста: я не відаю про те,який ви юрист,а от те,що Мамосюк перейшла вам дорогу -факт. А чи знаєте ви про те,чи була Мамосюк залучена в якості третьої сторони ,чи ні? А як не знаєте-то не...
Я Показати IP 29 Червня 2011 20:49
От уже й закінчується червень 2011 року - і ніякої кримінальної справи,бо немає складу злочину!!!Невідомо хто з нас немає досвіду роботи: я чи "юрист"???Наші доблесні прокурори займаються "шиттям" справ - це всі зрозуміло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus