USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Мажоритарники-переможці у Луцькраду - в «Батьківщини» уже шість «багнетів»

1 Листопада 2010 09:08
За інформацією з паралельного підрахунку голосів, які проводила Луцька міська організація ВО «Батьківщина», у одномандатних виборчих округах Луцька перемогу здобули кандидати від «Батьківщини» Юрій Корольчук (Виборчий округ № 14), Степан Цимбалюк (Виборчий округ №7), Олександр Семенюк (Виборчий округ № 24), Антон Сосновський (Виборчий округ № 8), Олександр Пилипович (Виборчий округ № 20), і Наталія Бунда (Виборчий округ № 1)

Про це повідомив голова Луцької міської організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт

«Багато шансів є в інших, але ми поки що рахуємо, підбиваємо результати . Наприклад Аскольд Пекарський виграв з трьох дільниць дві», - сказав Пустовіт.

Щодо результатів голосування за політичні партії, то, за підрахунком «Батьківщини» ця політична сила набирає 36 %.

Проте паралельний підрахунок триває. «Є дільниці, де за прогнозами результати очікують не раніше 14:00», - пояснив Пустовіт.

Щодо оцінки процесу підрахунку голосів, Пустовіт каже, що «на багатьох виборчих дільницях відбулася фальсифікація». «Так стверджувати мені дозволяє той факт, що за результатами підрахунку є велика різниця між результатами голосування за окремі політичні партії до міської та обласної рад, чого в принципі за логікою не повинно бути», - сказав Пустовіт і додав, що у нього «багато питань по Партії регіонів».

Повний список кандидатів-мажоритарників до Луцькради можна подивитися тут

Довідково:

Корольчук Юрій Степанович, 1950 року народження, громадянин України, освіта вища, член Луцької міської партійної організації Всеукраїнського об"єднання "Батьківщина", генеральний директор публічного акціонерного товариства "Волинь-Авто", проживає в с.Липини Луцького району Волинської області.

Цимбалюк Степан Іванович, 1942 року народження, громадянин України, освіта вища, член партії ВО «Батьківщина», головний лікар Луцької міської поліклініки №3, проживає в місті Луцьку.

Семенюк Олександр Леонтійович, 1970 року народження, громадянин України, освіта вища, член Луцької міської партійної організації Всеукраїнського об"єднання "Батьківщина", інженер-землевпорядник ТзОВ "ОЛДІ", проживає в м.Луцьку.

Сосновський Антон Павлович, 1982 року народження, громадянин України, освіта вища, безпартійний, висунутий Луцькою міською партійною організацією Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", голова громадського об'єднання "Волинський блок", проживає в м.Луцьку.

Пилипович Олександр Васильович, 1975 року народження, громадянин України, освіта вища, член Луцької міської партійної організації Всеукраїнського об"єднання "Батьківщина", приватний підприємець, проживає в м.Луцьку.

Бунда Наталія Петрівна, 1987 року народження, громадянка України, освіта вища, член Луцької міської організації Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", завідуюча відділом діловодства, обліку та кадрів Луцької міської партійної організації Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", проживає в м.Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Українець Показати IP 1 Листопада 2010 09:57
Сосновський вже плавно мігрував з "ПОРИ" в Батьківщину? От мудак,де тепліше там і він.
дідо Показати IP 1 Листопада 2010 10:25
БЮТОГОЛОВІ МАЛИ БІЛЬШІСТЬ У МІСЬКРАДІ ПЯТЬ РОКІВ,МАЛИ СВОГО МЕРА....А ЛУЦЬК І ДАЛІ В ГАМНІ... ЛУЧАНИ ЗНОВУ ПРОГАЛАСУВАЛИ ЗА ГРЯЗНІ ПІДЇЗДИ,РОЗБИТІ ДОРОГИ ТА ДЄРЄБАН ЗЕМЛІ...
виборець Показати IP 1 Листопада 2010 10:32
за кого проголосували, того і будуть мати. Люди як зазомбовані Б'ютом
Zheniok Показати IP 1 Листопада 2010 10:54
млять, ну ы на чорта мені такий представник у міськраді як СОСновський, вибрали блін депутата((( а по першому округу ж Довгун йшов, шо програв секретарші з БЮТу? неочікувано)))
vi-boretc Показати IP 1 Листопада 2010 11:21
А чому на сайті тільки інфа від Батьківщини??? Інші партії не брали участі у виборах?? Зрозуміло кого ви висвітлюєте і підтримуєте, але будьте об'ективними! Не все купується та продається!
Я Показати IP 1 Листопада 2010 11:23
БЮТ - найкращі з усіх кандидатів! Люди в них вірять, і вибори це ще раз підтвердили!
Не я до Я Показати IP 1 Листопада 2010 14:44
просто смішно, особливо ці дві секретарші... і СОСновський. Чим будуть займатися??? Нинішній склад міськради - пенсіонери і малолітки! Далі буде...
дідо Показати IP 1 Листопада 2010 11:37
БЮТ-ЦЕ СЕКТА,ЯКА РОЗЧИСТИЛА ДОРОГУ ЯНУКОВІЧУ ТА ЗАГАДИЛА ЛУЦЬК... ...ше пять років БЮТ буде дєрєбанити місто...
VV Показати IP 1 Листопада 2010 11:38
Хай і далі вірять! :) Коли зуби на полку покладуть, зі своєю ЖЮлькой, може тоді порозумнішають! А доки пелена пристойно очі закрила! :(
виборець Показати IP 1 Листопада 2010 11:52
який жах-по моєму округу секретарка бюту ото зробить нам тепер і дороги і світло і каналізацію одним словом говорити буде багато-я думаю що це -жарт такий. Мої сусіди ніби нормальні і адекватні люди .Мали б головою думати - шансів у неї як на мене не було.
ще один виборець до виборець Показати IP 1 Листопада 2010 12:33
Думаю, що навіть говорити Вона нормально не буде, тому що не доросла до того, щоб бути депутатом. Буде собі тихесенько сидіти на зібраннях і мовчати. Просто немає слів...
Денис Показати IP 1 Листопада 2010 12:09
Пелена очі закрила тим, хто сліпо молиться на януковичів і тігіпків. Мало вам тої ж..пи, шо зараз є? Це не тимошенко, це ваші драні кумири начворили! Жити в Україні, шо в якійсь найзахудалішій країні Африки...
Леся до Денис Показати IP 1 Листопада 2010 12:17
Тігіптян і а-Нормальних уже "опустили"...
ліберал Показати IP 1 Листопада 2010 13:25
несподівані результати.. не розумію, чому люди так активно підтримували БЮТівців.. вибирали ж живих людей а не бренди.. по 1-му окрузі Коритнєва, Тимощук, Довгун програли секретарці.. це взагалі якась лажа..
вибір Показати IP 1 Листопада 2010 16:47
Коритнєва шанс мала- а Довгуну нічого не світило.Рейтингу нуль-він за 5 років тільки ходив зверхньо і все.Таке люди памятають.Жодної пробеми людської не вирішив.Але і ця цяця за 5 літ нічого не зробить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus