USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мер міста клопочеться про поїзд до Чернівців

28 Травня 2013 09:15
Микола Романюк порушив клопотання перед керівництвом Львівської залізниці щодо збереження прямого залізничного сполучення між Луцьком і Львовом, - йдеться на сайті міської ради.

Так, 24 травня Луцький міський голова Микола Романюк, у зв’язку із виникненням суттєвого занепокоєння серед громадськості міста через заплановані зміни в розкладі руху поїздів по станції Луцьк, направив директору Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця» Богдану Піху листа, в якому порушив клопотання щодо збереження приміського поїзда № 6379/6380 Ківерці-Підзамче-Ківерці без обмеження його маршруту до станції Сапіжанка та збереження у літньому графіку Львівської залізниці потяга № 667/668 Чернівці-Ковель.

Нагадаємо, проти відміни потяга «Ковель-Чернівці» зібралося на залізничному вокзалі Луцька декілька десятків молодих людей. За допомогою гасел та плакатів вони висловили протест у неділю, 26-ого травня.
Волиняни влаштували прощання з потягом «Ковель – Чернівці» і помахали йому вслід білими хустинками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 28 Травня 2013 10:04
Поиахати білими хусточками потрібно не поїздові,а владі донецьких окупантів,а можна ще й дати копняка.Західна україна практично залишилась без шляхів сполучення,зате добавлено куча поїздів з Донецька,Дніпра,Харкова до Криму.ПІСУАР,окрема держава? То так воно й буде.
Iгор Показати IP 28 Травня 2013 10:48
Кожного року те саме. Луцька влада чи, може, просить львiвцiв навмисне створювати проблеми, щоби потiм "iх" вирiшувати? Сам поiзд то який старий та смердючий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus