USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Мер у Польщі вирішує долю луцького зоопарку. ФОТО

7 Травня 2013 13:45
Луцький міський голова Микола Романюк перебуває з робочим візитом у партнерському місті Замость Республіки Польща сьогодні, 7 травня.

Зустріч відбувається з метою вирішення робочих питань в рамках реалізації проекту «Модернізація зоопарків в Замості та Луцьку, - повідомили в управлінні міжнародного співробітництва та туризму.

Також під час візиту планують опрацювати концепцію створення рекреаційної зони у Жешуві з метою розвитку транскордонного природного туризму», який реалізовується спільно виконавчим комітетом Луцької міської ради та адміністраціями міст Замость та Жешув.

У складі делегації – радник міського голови Василь Байцим та заступник начальника управління міжнародного співробітництва та туризму Віра Кудрявцева.


Під час поїздки також запланована зустріч із Президентом міста Замость Марчіном Замойскі. Керівники партнерських міст та відповідальні особи за впровадження спільного проекту планують погодити алгоритм дій, вирішити робочі питання та узгодити всі деталі задля ефективної реалізації заходів проекту щодо модернізації зоопарків.


Нагадаємо, офіційне відкриття оновленого Луцького зоопарку відбулося на Великдень 5-ого травня.

Довідково:
Проект «Модернізація зоопарків в Замості та Луцьку, а також опрацювання концепції створення рекреаційної зони у Жешуві з метою розвитку транскордонного природного туризму» отримав співфінансування з коштів Програми транскордонної співпраці Польща-Білорусь-Україна 2007-2013.

У рамках проекту в Луцьку за грантові кошти планується реалізація таких заходів: будівництво містечка для ведмедів та містечка для левів з вольєрами, оглядовими терасами, павільйоном; облаштування та благоустрій території (інженерні комунікації), обігрів, енергетичні мережі, освітлення, каналізація та водопровід, пішохідні стежки, моніторинг; виготовлення двох інформаційних таблиць.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
apis Показати IP 7 Травня 2013 13:47
Скоро зоопарк у мера дома будет...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus