USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Металеві гаражі стоятимуть у луцьких дворах і надалі

29 Березня 2013 15:59
Депутати Луцької міської ради відхилили пропозицію КП «АвтоПаркСервіс» щодо надання організації дозволу на наведення ладу з незаконно встановленими металевими гаражами, що стоять на прибудинкових територіях.

Про це стало відомо під час третього пленарного засідання 39 сесії Луцької міської ради 29 березня.

Депутат та заступник директора комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» Тарас Бас запропонував внести зміни до рішення міської ради «Про правила благоустрою у Луцьку». У його проекті йдеться про те, що організація, яку він представляє, має право на впорядкування ситуації з металевими гаражами. Зокрема, ті, що незаконно стоять, їх власники або платять , або «черепашки» зносять.

За офіційним обліком в Луцьку таких конструкцій - до 900, а неофіційно - у два рази більше.


Депутати на сесії запитали Тараса Баса, чи справді КП «АвтоПаркСервіс» переслідує благородні цілі і хоче очистити місто від металевих гаражів-черепашок, чи директор підприємства хоче на цьому збагатитися? На що з зали пролунала репліка, що на перше місце ставляться корисливі цілі.

Після обговорення обранці громади вирішили не підтримувати пропозицію «АвтоПаркСервісу» на впорядкування питання металевих гаражів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сонька Золотая Ручка Показати IP 29 Березня 2013 16:17
А я не против- пускай обогощается- снесет на х*ен все. продаст на металлолом де*ьмо совдеповское
Лучанин Показати IP 29 Березня 2013 16:27
Ідіоти. Прибудинкова територія належить громадянам які там живуть і якщо інші сусіди не проти, яке вам діло до наших гаражів? Ми їх ставимо через те, що це єдиний вихід якось вберегти авто. Не тим займаєтесь, шановні. Ці розвалини наші, бараки давно треба зносити і на їх місці будувати людські будинки з умовами з гаражами на першому поверсі чи підземними парковками, як в людей у цивілізованому світі. А то ще десять років і почне все валитись, як на Рівненьській. Ресурс цих будинків давно вичерпано.
Гість Показати IP 29 Березня 2013 17:02
Дуже класно, хочу поставлю гаражик, ну і байдуже де діти будуть гратись. Дика країна, владі на все наплювати, крім готівки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus