USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міст із Луцька до Рованців трохи відремонтували

4 Жовтня 2013 17:17
Подолати шлях через міст, який з’єднує обласний центр Волині і село Рованці відтепер можна швидше та з меншими перешкодами.

На мосту, який мер Луцька Микола Романюк обіцяв відремонтувати ще у 2011-му році, нарешті відкрили першу смугу, - повідомляє ТРК «Аверс».

Водії автівок, рухаючись через міст, який сполучає Луцьк та село Рованці, відчують покращення.
Нагадаємо, що міст взялися ремонтувати ще в липні. Роботи вже закінчили, щоправда, лише одну смугу. Її і відкрили для руху транспорту.

До слова, Микола Романюк понад два роки «годував» людей обіцянками відремонтувати міст повністю.

У 2011-ому він запевняв, що на цій ділянці дороги вже зробили експертизу, згідно якої, так звані латки мосту вже не допоможуть. Мовляв, його треба повністю реконструювати. Та до капітального ремонту не дійшло. Полатали тільки ями. У 2012 градоначальник взявся знову давати обіцянки.

З обіцянками розпочали і 2013-ий. Вже навесні цього року, під час оперативної наради Луцької міськради, головний комунальник міста Іван Кубіцький повідомив, що на всі міські мости виділили півмільйона гривень. Згодом назвав іншу суму. Розпочати та завершити усі роботи пообіцяв якнайшвидше.

Вочевидь, коштів вистачило лише на половину дороги.

Начальник дільниці Луцького мостозагону №60 Василь Пшеничний розповів: «Я знаю, що грошей нема на другу частину, а як будемо робити не знаю. Якщо будуть матеріали, будемо робити. І люди зарплати не отримують. О! Спитайте, коли він в останній раз получав зарплату і яка в нього заборгованість».

Чи відремонтують міст повністю стане відомо згодом, а от до об’їзної дороги, яка починається відразу за ним, обласні владці не дісталися й досі. Знаків там близько 5-ти. Вочевидь, так ліпше попереджати водіїв про вибоїни, аніж їх латати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1 Показати IP 4 Жовтня 2013 18:33
шо вони взагалі там скільки часу робили. Х*Р ЇХ ЗНАЄ!!!!ОДНИМ СЛОВОМ М***КИ ВІД ПОСАДОВЦІВ ДО РОБІТНИКІВ!
Юра Показати IP 5 Жовтня 2013 12:52
Дайте мені одну зарплату того що не ремонтує дороги то я вам сам так відемонтую що ті бригади не треба буде тримати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus