USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Ми «збираємо» назад дитячі садочки, - Романюк

12 Лютого 2013 10:16
Колишній заклад дошкільної освіти №21, що на вулиці Декабристів, 23, у Луцьку, хочуть відновити. А ще один планують облаштувати у центрі міста.
Про це повідомив Луцький міський голова Микола Романюк під час оперативної наради 12 лютого.
Приміщення колишнього дитячого садочка №21 планують звільнити для відновлення роботи дошкільного закладу освіти.
«Там ще є обласні служби у нас деякі, якщо в нас получиться нормально по бюджету в цьому році, до кінця року попробуємо там відкрити дитячий садочок. Там територія збереглася. Єдине, що там треба буде перебудовувати», - зазначив мер Луцька.
До слова, наразі у приміщенні на вулиці Декабристів, 23 знаходяться Відділ у справах сім’ї та молоді Луцькради, Служба у справах дітей Луцької міськради, ВОГО «Інваволинь» та Волинський обласний центр соціально-психологічної допомоги, що, зокрема, надає допомогу та тимчасове проживання особам, які перебувають у кризовому становищі.
До того ж, на сайті Луцької міськради знаходиться підписане Миколою Романюком рішення виконавчого комітету Луцької міськради від 19 січня 2012 року щодо продовження оренди нежитлового приміщення на вулиці Декабристів, 23 з ВОГО «Інваволинь» на термін з 21 січня 2012 до 20 січня 2014 року.

Також Микола Романюк зазначив, що частину Управління Пенсійного фонду, що знаходиться у центрі міста, «переведуть» на проспект Грушевського, а на його місці відкриють ще один дитячий садочок. «Це найближчим часом. Ну, не знаю, чи в цьому році вдасться це чисто фінансово», - додав він.
«Будемо надіятися. Є деякі напрацювання, дай Бог, щоб це вдалося. Найближчим часом ці два садочки», - висловився луцький міський голова.
До того ж, за словами Миколи Романюка, до Луцькради надходили пропозиції щодо відкриття приватного закладу дошкільної освіти у частині приміщення колишнього комунального дитсадочку на вулиці Бенделіані. «Там весь блок лишився, на пару груп можна зробити», - зауважив мер Луцька.
«Тобто ми збираємо назад дитячі садочки. А один побудували», - резюмував Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Перехожий Показати IP 12 Лютого 2013 10:41
Ти БА! Зважився! Але так по-комсомольські!!!
лучани Показати IP 12 Лютого 2013 15:17
Чому мовчать про дитсадки на Кравчука,Чехова,Ярощука та Ківерцівській ? По місту багато є орендованої нерухомості,то ж державні органи знайдуть собі нове приміщення без проблем.
журналіст Показати IP 12 Лютого 2013 16:33
А чому б не забрати незаконно придбане приміщення дитсадка по вул. Сагайдачного, яке нині під так званим інституом ім. Стеценків? Та й ще з церквою? Буде собі такий місцевий оксфорд для малят: повчаться, пограються в піску і підуть в церкву гріхи замолювати? Га? Один вуз вже вмер (ім.Журавльова), а по стеценківському давно прокуратура плаче. Ленінський імператив "Усьо лучшєє - дєтям" і сьогодні актуальний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus