USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На добу Луцьк затихне

7 Листопада 2013 09:56
Свічки скорботи запалять у місті у зв’язку з 80-ми роковинами Голодомору 1932 – 1933 років в Україні. 23 листопада відбудеться скорботна хода від Театрального майдану до Замкової площі, мітинг-реквієм на Замковій площі та загальноукраїнська акція «Засвіти свічку!».
У цей день не звучатиме розважальна музика та не проводитимуться розважальні заходи.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Микола Романюк.

Міський голова розпорядився забезпечити вивішення Державного прапора України зі скорботною стрічкою на приміщеннях галузевих підприємств, установ, організацій міста. Керівникам підприємств та установ міста рекомендують утриматись від проведення 23 листопада розважальних заходів.
ЧИТАТИ ЩЕ: У ДЕНЬ СКОРБОТИ НА ВОЛИНІ ЗУПИНЯТЬСЯ ПІДПРИЄМСТВА І РУХ ТРАНСПОРТУ
Згідно з розпорядженням міського голови, у Луцьку організують обід для підопічних територіального центру з числа одиноких громадян, які пережили голодомор у 1932-1933 роках.
Також у розпорядженні зазначається, що звучання розважальних мелодій у цей день заборонене на ринках міста, у закладах ресторанного господарства та на території історико-культурного заповідника «Старий Луцьк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus