USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Великдень у Луцьку оселиться велика птаха

22 Квітня 2013 11:42
«Диво-птаху» встановлять на Театральному майдані у Луцьку з нагоди Великодніх свят. Також у Луцьку на Театральному майдані, вулиці Лесі Українки, у Парку культури та відпочинку імені Лесі Українки триватимуть святкові дійства.

Про це міський голова Микола Романюк підписав відповідне розпорядження.

Лучани зможуть насолодитись мистецькою акцією «Великодня Пасхалія» на Театральному майдані, також у рамках проекту «Мистецька вулиця» будуть відбуватися святкові заходи.

Окрім того, під час великодніх свят відбудеться презентація волинських писанок у всеукраїнській акції «Писанковий рай-2013». А на Театральному майдані встановлять великодню скульптуру «Диво-птаха», розмальовану вручну волинськими митцями. Також відбудеться міський конкурс «Писанковий вернісаж».

Нагадаємо, на «Волинських новинах» триває конкурс «Родинна писанка», у якому можуть взяти участь всі охочі поділитися своїми власними писанковими витворами мистецтва. Для цього потрібно надіслати фотографії писанок, зроблених у Вашій родині. Нагородження переможців конкурсу від «Волинських новин» відбудеться 6-ого травня 2013 року під час Великодніх забав.

А на Театральному майдані, вулиці Лесі Українки, у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки традиційно триватиме святкова Великодня торгівля, ярмарки тощо.
Своєю чергою, на сценах, встановлених на Театральному майдані та у Центральному парку, відбуватимуться святкові концерти фольклорних колективів. Також у парку відбуватимуться «Великодні забави».

Нагадаємо, на Театральному майдані відбудеться заключний етап Всеукраїнської благодійної акції «Від серця до серця».

Не залишаться поза увагою на Великодні свята й діти-сироти та діти, які опинились у складних життєвих обставинах. Для них організують тематичні мистецькі заходи та благодійні акції.

Під час святкування також будуть працювати громадські вбиральні у місті. За сприятливих погодних умов у Луцьку функціонуватимуть фонтани.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus