USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині припинили роботу кабельного мовника

31 Серпня 2011 18:04
У Нововолинську, що на Волині, виселили з приміщення місцевого кабельного мовника «Львівська жінка».
Цей мовник єдиний з-поміж інших у місті транслював телеканал ZIK, – пише Телекритика.
На телеканалі ZIK вважають, що це пов'язано із тим, що 31 серпня героєм проекту журналістських розслідувань «Хто тут живе?» став мер Нововолинська Віктор Сапожніков.
«Вочевидь, герою програми не надто подобається така прискіплива увага журналістів до його персони», – йдеться у прес-релізі телеканалу.
Такої ж думки і директор підприємства «Львівська жінка» Ігор Желізко. «Львівська жінка», за його словами, стала жертвою рейдерської атаки.
«На нас скоєно розбійний напад. Незважаючи на заборону суду, нас незаконно виселили з приміщення, вибили двері і вивезли в невідомому напрямку на тракторі базову станцію, яка обслуговувала 10 тисяч мешканців міста. Наших споживачів переключили на інші мережі. Ми написали заяви в міліцію, але реакції ніякої», – сказав Желізко.
Він стверджує, що на знак протесту проти правового свавілля на початку вересня він візьме участь у безстроковому пікеті Генпрокуратури.
Заступник міського голови Едуард Савік заперечив протизаконність виселення «Львівської жінки».
«Програма про мера тут ні до чого. Ми діяли згідно з рішенням суду. У них були заборгованості, в тому числі по зарплаті, десь близько 70 тисяч гривень. Крім того, як виявилося у них вже немає ліцензії і не були укладені договори зі споживачами. До того ж споживачі за свій кошт купували кабелі», – розповів заступник міського голови.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
я Показати IP 31 Серпня 2011 19:20
о горе яке !о це маразм
місцевий Показати IP 1 Вересня 2011 09:30
Років з вісім тому подібна історія з такими самими наслідками трапилася з ціею телестудіею у Володимирі-Волинському. Тут також міський голова П.Саганюк за незрозуміло які " гріхи та порушення" заборонив діяльність"Львівської жінки" на територіїї Володимира.Також були судові позови бо студії самоправними діями місцевих чиновників завдано матеріальних збитків. Ну не люблять наші керманичі правдивого телебачення,не люблять незалежних журналістів і звісно- страшенно бояться .Але зате іхню "позитивну"діяльність активно і з любовю пропагуть обласні газети
Держслужбовець до місцевий Показати IP 1 Вересня 2011 10:25
Шановний місцевий помиляється. Володимир-Волинська міська рада не надала дозволу на здійснення діяльності "ЛЖ" у місті. Конкурс на надання цих послуг ще до звернення "ЛЖ" виграла інша телекомпанія.
олег до Держслужбовець Показати IP 1 Вересня 2011 15:28
Львівська жінка має виграний Верховний суд України по беззаконню Саганюка, але Саганюк здається розплатився з власної кишені, чи обіцяв розплатитись Львівськй жінці за скоєне ним.
місцевий Показати IP 1 Вересня 2011 11:29
Взагалі-то е рішення суду щодо цього питання стосовно Львівської жінки по Володимиру-Волинському у ті роки, і всякі інші речі Тож для тих хто сумніветься можна скинути ці судові рішення на незалежні інтернет -видання.
АДЕКВАТ Показати IP 1 Вересня 2011 11:54
бред
Нововолинець Показати IP 1 Вересня 2011 14:23
Доки ви там кляцаєте клавіші в області, Нововолинськ усе в більшу ...опу спускає Сапожніков і його брава немолода команда. Приїжайте до нас, любі лучани! Спробуйте взяти землю під будівництво, спробуйте бізнес відкрити. От тоді посміємося з вами-маразматиками.
Володимир Показати IP 1 Вересня 2011 16:26
Повертаємо Львівську жінку в Володимир. Хватить нас дурити, ми тоже люди і хочемо належно жити, а не ходити постійно з лапшою на вухах.
свідомий Показати IP 1 Вересня 2011 18:04
Дійсно П.Саганюк виплатив цій студії за завдані збитки 100 тисяч гривень, але ....здаеться тільки з міської казни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus