USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Недобудову передадуть на баланс міста, щоб її не продали

22 Квітня 2013 17:27
Депутати Луцької міської ради планують передати у комунальну власність недобудову на вулиці Липинського, 4. Такий крок має убезпечити власників квартир від продажу будинку, який вони вклали свої гроші, у разі банкрутства фірми-забудовника.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою 22 квітня.

Депутат Луцької міської ради Богдан Шиба запропонував проект рішення Луцької міської ради, в якому йдеться, що з метою захисту права громадян-забудовників на житло та за згодою ЗАТ «Західпромбуд» та обслуговуючого кооперативу «Липинського-4», міська рада приймає до комунальної власності незавершене будівництво 180-квартирного житлового будинку, що знаходиться у місті Луцьк на вулиці Липинського, 4.

За словами депутата, після отримання незавершеного будівництва на баланс міста, об’єкт передадуть у розпорядження обслуговуючого кооперативу для завершення будівництва кооперативного житла за кошти пайовиків.

До слова, міська рада не нестиме відповідальності за зобов’язання цивільно-правового характеру, що випливають з цього рішення.

Депутатська комісія проект рішення підтримала, остаточний результат та долю недобудови буде відомий за результатами чергової сесії Луцької міської ради.
Нагадаємо, за долею недобудованої багатоповерхівки особисто спостерігатиме голова облдержадміністрації Борис Клімчук. Добудовувати його буде ТзОВ «Житлобуд-2» за рахунок коштів, залучених народним депутатом України Ігорем Палицею. Щоб допомогти людям, він шукатиме додаткові кошти на нерозподілені квартири, а для цього необхідно 27 мільйонів гривень. Люди ж, своєю чергою, готові доплатити. За словами Ігоря Палиці, частину квартир нададуть у рамках соціальних програм дітям-сиротам, дітям-інвалідам та багатодітним сім’ям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 22 Квітня 2013 18:48
Чому всі лучани мають платити за тих, хто зробив помилку у приватному капіталовкладення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus