USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Охочих лучан заведуть на телебачення

5 Червня 2013 15:37
Проект «Екскурсоводи у відпустці», у рамках якого усі охочі щотижня відкривають нові сторінки історії та сучасності міста, триває у Луцьку. Найближчими вихідними, власне, 8-9 червня, лучани матимуть нагоду познайомитися ближче з історією місцевого радіо та телебачення.

Учасники екскурсії зможуть не лише ознайомитися із історією телебачення та радіомовлення у Луцьку, але й відвідати музей радіотехніки, де експонуються нагороди теле- та радіожурналістів Волині, а також чимало приладів, які у минулому використовували для звукозапису та ефіру. Також у музеї чимало світлин та документів з історії місцевого радіо та телебачення.

Волинське телебачення, кажуть організатори, - одне із наймолодших в Україні. Перші передачі, підготовані місцевою телерадіокомпанією, волиняни побачили на початку 90-х. Тоді місцеві передачі займали лише годину ефірного часу. Сьогодні ми маємо нагоду поспілкуватися не просто зі свідками його заснування та розвитку, а з активними творцями. Екскурсію проведе генеральний директор Волинської ОДТРК, перший керівник Головної редакції телебачення Ольга Куліш.

Початок екскурсії - у суботу, 8 червня, о 16.00, місце збору – Центр туристичної інформації та послуг (вулиця Сенаторки Левчанівської, 2).

Довідка:

Проект «Екскурсоводи у відпустці» започаткували влітку 2012 року. У його рамках протягом літнього періоду відбуваються тематичні екскурсії, авторами яких є громадські діячі, журналісти, краєзнавці, письменники, митці. Проект має на меті поширення інформації про маловідомі факти з історії Луцька серед його мешканців та туристів, покращення іміджу міста.

Цього року лучани вже відвідали екскурсію драматичним театром, дізналися більше про німецьких колоністів, поспілкувалися про луцького шістдесятника Костя Шишка, потрапили за куліси лялькового театру.

Екскурсії розпочинаються щосуботи о 16.00. Теми та орієнтовний маршрут екскурсій анонсуватимуться на туристичному сайті Луцька VisitLutsk.com та сторінці у Facebook.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ольга Показати IP 6 Червня 2013 12:26
Невже ще є такий канал ВТ. Так телевізор тільки в лікарнях та тюрмах дивляться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus