USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Останній дзвінок віддзвонив у Луцькій школі №9. ФОТОРЕПОРТАЖ

25 Травня 2013 12:30
Навчальний рік добіг кінця. Останній дзвоник продзвенів в усіх Луцьких школах, - для одних він сповіщав завершення навчання і старт літніх канікул, для інших це - в буквальному розумінні останній шкільний дзвінок, який надовго лишиться в пам’яті учнів випускних класів.

Кореспондент «Волинських новин» спостерігав Свято останнього дзвінка у Луцькому навчально-виховному комплексі №9 Луцької міської ради 25 травня.

Причепурені школярі помітно хвилюються, шукають очима вчителів, друзів або батьків, діляться планами на літо та емоціями минулого навчального року.

Батьки ведуть за руку до школу малих школяриків, дають настанови.

Батьки випускників востаннє привели до школи своїх вже дорослих дітей, для яких шкільні будні - вже позаду.

Всі очікують передчуття свята, з ноткою суму.

Гурт батьків випускників чекає початку дійства з символічними вишиваними рушниками, які вони піднесуть над головами свої чад, коли вони востаннє крокуватимуть на шкільну «лінійку».

Учні випускних класів, а їх у Луцькій школі №9, 61 вишикувались в колону – чепурні і піднесені. В руках букети квітів, на грудях стрічки з написом «Випускник 2013».

Сьогодні вони – «іменинники» на святі. Їх вітають педагоги, батьки та першокласники, бажають вдалого майбутнього та здійснення задумів та планів. Вони, своєю чергою, дякують вчителям за терпіння та невтомність.

Директор школи-ліцею №9 Віктор Недужко побажав випускникам головного – вступити до вищих навчальних закладів та блискуче їх закінчити. Гордістю школи, за словами директора, є талановиті учні та їх наставники.

«В цьому році 96 учнів здобули перемоги в міських, 46 в обласних та 14 у всеукраїнських предметних олімпіадах, конкурсах, захистах наукових робіт, турнірах», - поділився успіхами Недужко.

Разом з тим, наголосив, що «Вчителем року 2013» у Луцьку стала педагог з школи №9 Марина Приходько. За словами директора, з дня на день, вони очікують указу Президента України про присвоєння Марині Приходько звання Заслуженого вчителя України.
















































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кук Показати IP 25 Травня 2013 13:33
Це найближча до вас школа "ВН"?
анонім Показати IP 25 Травня 2013 13:54
Сьогодні там був!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus