USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під час Народного віча у Луцьку проголосували за звернення в прокуратуру

15 Грудня 2013 15:20
Народне віче в Луцьку розпочалося разом із київським о 13.00 зі спільної молитви «Отче Наш». Представники оргкомітету поінформували тих, хто не поїхав у Київ, про життя Євромайдану в столиці та останні події, які відбуваються на мирному протесті.

Народне віче в Луцьку назвали «Днем гідності» і на нього зібралося від 500 до 1000 осіб.

Активісти, на яких відкрили кримінальні справи, сказали: «Нас не залякаєш, усіх все одно не посадиш». Під час Народного віча, люди проголосували за звернення в обласну прокуратуру з проханням не тиснути на мітингувальників. Відповідне звернення оформлять письмово координатори Луцького Євромайдану. Також зі сцени оголосили, що 14 грудня на Антимайдані нардеп-регіонал з Волині Григорій Смітюх звернувся до Путіна за допомогою.

Учасники Народного віча казали, що прийшли на Театральний майдан, аби висловити свій протест діючій владі і силовим методам розправи над мітингувальниками.

Сьогоднішнє Народне віче відрізнялося від попереднього тим, що студентів майже не було, більшість з луцьких мітингувальників поїхали у Київ. Прийшли на Театральний майдан люди старшого віку, було і багато дітей з прапором України та євросимволікою, яких привели батьки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Йо Показати IP 15 Грудня 2013 16:35
Така подія, а регіонали нічого не написали, ніяк не прокоментували.
БОГДАН Показати IP 15 Грудня 2013 17:05
Вражає мізерна кількість мітенгувальників.Що добре- сказали правду про кількість присутніх- близько 500 чол.В Києва про кількість учасників Євромайдану опозиція знову збрехала,озвучивши цифру в 100 тис.чол..Фактично ж зібралось близько 50 тис (міліція нарахувала 20 тис),з них половина прибули із Західної України ,переважно із Львівщини.З помпою прийняли сенатора Маккейна,.це того,хто з тріском програв президентські вибори в США,а в 2013 році домагався розв*язати відкриту агресію проти Сірії та Ірану, шляхом нанесення ракетно- бомбових ударів по території цих країн.Доречі ,прості американці були проти війни з Сірією та Іраном. Є цікава статистика-із 1000 листів проти війни, які надходили на адресу американських сенаторів ,лише 5-10 -були за війну Ось такого =ястреба= приймала опозиція в Києві!.Ганьба!
Андрій до БОГДАН Показати IP 15 Грудня 2013 17:28
Думав опонувати Вам Богдане,дочитавши до кінця коментар ,предумав,згадав біблійне:"...не кидайте перед свиньми бісеру..."
укр Показати IP 15 Грудня 2013 17:33
Яка євроінтеграція?Спасатися треба.Думали активісти та координатори що знову повториться 2004 рік .Не вийшло. Час розкидати каміння, час збирати каміння.
Богдан-Андрію Показати IP 15 Грудня 2013 18:06
Я вам теж відповім словами із Біблії:= все тайное- станет явным=, вся ваша брехня про Угоду про Асоціацію України з ЄС все одно, з часом ,стане зрозумілою та відомою українському народу,пелена з очей українців впаде. І ще одне.Чому ви не говорите про те, що згідно умов про асоціацію ,Украна змушена буде прийняти закон пр легалізацІю одностатевих шлюбів(жінка+жінка,або мужчина+мужчина),проти чого категорично виступають українські церкви-УПЦ-МП,УПЦ-КП,УГКЦ.
БОГДАН Показати IP 15 Грудня 2013 18:53
Хочу повідомити цікаву новину для =революціонерів -майданників=.Уряди Німеччини на Великобританії,прийняли рішення не надавати Румунії та Болгарії ,як це передбачалось раніше згідно підписаних документів ,з 1 січня 2014 року шенгенських віз. Це при том,ущо Румунія та Болгарія вже 7 років є членами Євросоюзу і чекали всі ці роки про позитивне рішення щодо шенгенських віз..Актуально звучать для румун та болгар слова укр.пісні:= ти ж мене підманула, тиж мене підвела...=
Анонім Показати IP 15 Грудня 2013 20:02
студентів не було бо неділя,та і остчортіло їм це все,кричати ура Маккейну-це зрада України,а весь майдан йому аплодував-це жах,це той з американців хто не задумуючись віддав-би наказ бомбардувати Київ якщо-б це буде вигідно Вашингтону,задумайтесь недоумкі з майдану кому ви аплодуєте,польські провокатори,американьські ястреби,європейські "політикі"які навіть не говорять про безвізовий режим не говорячі про членство,їм треба тількі українській ринок,земля і ресурси,а ви для них є ізавжди будете холопами і бидлом,не підтверджуйте це аплодуючи їм.
лучанин Показати IP 16 Грудня 2013 12:14
Чому пані Нуландиха і пан Макейн не поїхали в Ірак? Там Нуландиха розносила б іракським дітям, батьків яких вони вбили, бутербродики на таці, а Макейн слухав виступи їхніх гуртів. Чому ті ср...ні янкі пруться в Україну, що вони тут забули? Нехай закінчують свої справи в Іраку, Афганістані, Сирії, куди вони принесли на штиках свою хвалену "демократію", і де з їхньої подачі ллється кров. Де наша СБУ, чому державний діяч США лізе на майдан і спілкується з людьми, які хочуть повалити існуючу владу, вдаючись до нелегітимних методів? Гнати їх з України поганою мітлою, рознощиків "демократії по-американськи".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus