USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під час мітингу в Луцьку маршрутник ударив у груди онкохвору жінку

5 Листопада 2013 13:05
Рух транспорту по проспекту Перемоги в Луцьку відновили. Вкладники «Західінкомбанку» припинили мітинг – на їх вимогу на місце події приїхав прокурор міста Сергій Данілін.
ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ВКЛАДНИКИ «ЗАХІДІНКОМБАНКУ» ПЕРЕКРИЛИ ДОРОГУ. ФОТО
Під час мітингу стався прикрий інцидент. Невдоволений водій міської маршрутки вийшов з авто, підійшов до мітингувальників і вдарив у груди жінку літнього віку.

Як розповіла постраждала, вона є онкохворою і нещодавно перенесла операцію. Саме в те місце, де вона прооперована, і вдарив її водій маршрутки - жінка показала післяопераційний рубець. Однак постраждала відмовилась називати свої ім’я та фотографуватись, щоб не надавати розголосу факту хвороби.
Зі слів жінки, вона «заробила» важку недугу через те, що перебувала у величезному стресі через «Західінкомбанк», оскільки втратила там велику суму грошей.
«Мені немає за що лікуватися, а уже завтра треба їхати до столиці на сеанс радіотерапії. Окрім того, мені треба ще й допомагати доньці, яка залишилась з малою дитиною на руках. Тяганина з «Західінкомбанком» зажене мене в труну», - розпачливо заявляє жінка.

Зараз правоохоронці переписують дані у мітингувальників, оскільки перекриття руху транспорту є правопорушенням. Та це не лякає мітингувальників, які готові на подібні дії й надалі, і навіть на більше, якщо їхні вклади не повернуть.

«Перекриватимемо не просто проспект у місті, а автодороги, блокуватимемо роботу об’єктів державного значення», - каже жінка, яку вдарив маршрутник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Александр Показати IP 5 Листопада 2013 13:57
И вот тут самое время прийти на помощь онкобольной женщине фонду Игоря Палицы. Ловите мгновение, пиарщики))
ло ло Показати IP 5 Листопада 2013 14:00
ідіотизм
Вчителька Показати IP 5 Листопада 2013 14:27
Правильно люди роблять,треба ж якось вчити скотів.
чоловік Показати IP 5 Листопада 2013 15:00
А чоловіків серед мітингувальників не було, щоб набити морду тому хапузі.
Злий до чоловік Показати IP 6 Листопада 2013 11:50
Які в нас чоловіки?Бидлугани пропиті і прокурені,які через раз дихають і вміють тільки руку на жінку піднімати,герої д***ні. Козлу тому зубки порохувати б...маршрутчик сраний.
читач Показати IP 5 Листопада 2013 15:02
водія маршрутки треба прибити - коли вже ті маршрутчики нажеруться, тоже добрі злодії, пакують ті маршрутки битком, а їдуть ніби везеть дрова
Гость Показати IP 5 Листопада 2013 16:42
А якого фіга вона ці гроші клала в той банк. Не бідна жіночка.Сама винна і сама хай пожинає плоди.Уже ж раз накрилися всі гроші за совєта, і ще їх не навчило.Дурні є дурнями.
Аліна Показати IP 5 Листопада 2013 20:55
Мітингувати ще треба вміти! Прості люди не встигли на роботу, а дехто на автобус! Надзвичайно обурена подією! До мітингувальників - створюйте незручності тим, хто їх вчинив, а не караєте таких же як і ви!!!!!!!
Андрей до Аліна Показати IP 6 Листопада 2013 22:29
Згоден на 100%
неводій Показати IP 5 Листопада 2013 23:41
А бидло-маршрутника не покарають?! Чому всі мовчать?
ЛисЛис Показати IP 9 Листопада 2013 00:52
действия людей оправданны - это крайние меры, чтобы выходить на дороги...значит так наша администрация решает вопрос грандиозного "кидалова" от захиинкомбанка... а маршрутчику дать в харю - это быдло уже давно стало "лицом" луцка - лишь бы денег сгрести, а на детей, стариков и инвалидов плевать с высокой горы...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus