USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пожежа у луцькій 9-поверхівці

1 Жовтня 2014 11:46
Дві пожежі трапилися за минулу добу на Волині. Про це інформують у прес-службі ДСНС у Волинській області.

Так, 30 вересня о 06:55 у селі Сильне Любомльського району внаслідок замикання електропроводки виникла пожежа у дерев'яному житловому будинку. З вогнем майже 40 хвилин «боролися» рятувальники 10-ї державної пожежно-рятувальної частини з районного центру та місцева пожежна команда із селища Головно. Внаслідок пожежі знищено дах, пошкоджено 80% перекриття приватної оселі.

Цієї ж доби о 15:25 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що в обласному центрі на вулиці Грабовського на 5-му поверсі із лоджії йде дим та видно полум'я. На місце події оперативно прибула чергова варта аварійно-рятувальної частини, розрахунки 1-ї та 2-ї пожежно-рятувальних частини міста Луцька, а згодом і працівники служб «102», «103». Вже за 18 хвилин вогнеборці приборкали стихію. Вогонь встиг знищити засклення лоджії, внутрішнє оздоблення, речі домашнього вжитку, пошкодити оздоблення стін та стелі спальні та коридору. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем: швидше за все, на лоджію потрапив недопалок із верхніх поверхів.

Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області нагадує про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки! "Будьте обережні при палінні та використанні відкритого вогню на горищі, в підвалах, сараях та інших підсобних приміщеннях! Постійно слідкуйте за станом опалювальних печей та димарів, своєчасно їх ремонтуйте! Слідкуйте за справністю електричних мереж! Не залишайте без нагляду увімкнені телевізори та інші електропобутові прилади", - наголошують рятувальники.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
костя Показати IP 1 Жовтня 2014 12:05
оце так постають і курять с========чі зверзу а потім горить лоджія і балкони руки їм тим хто курить зверху і кидає на них свої недокурки в європу з такими ще йти зібрались
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2014 13:06
хтось покурив, а комусь біда
123 Показати IP 1 Жовтня 2014 19:28
в нас тоже була така ситуація, добре що сусіди побачили вчасно і почали тушити, я б за ті недокурки руки повідрізала... Постав собі попільничку на балконі і викидай туди, а то ще не погасять і у вікно, а людям потім біда(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus