USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Родина бійця АТО отримала квартиру в луцькій новобудові

22 Липня 2016 18:15
Учасник антитерористичної операції Анатолію Устимюку, який внаслідок поранення отримав інвалідність ІІ групи, вручили ключі від квартири у новобудові у Луцьку.

Урочиста подія відбулася 22 липня, - пише Волинське агентство розслідувань.

Житло бійцю придбали за кошти держбюджету у рамках Програми із забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок. Однокімнатна квартира вартістю 768 тисяч гривень розміщена у новобудові на вулиці Набережна.

Устимюк перерізав стрічку перед входом у свою однокімнатну квартиру, після чого приймав вітання від представників Камінь-Каширського району. Голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик подякував військовому за відвагу.

«Це не просто поїхав-відслужив-захистив… для мене мужність – це коли ти потрібний державі, не шкодуючи себе», – відзначив Гунчик. Він наголосив, що завжди поруч будуть люди, які допоможуть та підставлять плече.

«Хай квартира стане маленькою частиною тої подяки, яку виносить тобі громада за твою мужність і честь», – підсумував губернатор. Присутні вручили бійцю та родині подарунки та привітали із новосіллям.

Нагадаємо, Анатолій Устимюк, десантник 80-ї окремої аеромобільної бригади Львівської області, уродженець Раків-Лісу Камінь-Каширського району.

У зону АТО потрапив у квітні 2014-го року, а 27 червня отримав тяжке поранення під час боїв з терористами у Слов’янську. Виникла велика небезпека втратити ногу. На щастя, волонтерам вдалося назбирати необхідну для операції суму грошей і військового відправили на лікування в Францію, де хлопця успішно прооперували.

Довідково. На Волині за два роки у рамках спеціальної програми та спонсорської підтримки виділили понад 20 квартир для військових. Станом на сьогодні є потреба принаймні ще в 16-ти квартирах для них.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 25 Липня 2016 13:39
Подяка забудовнику.А Гуня тут до чого? Піариться.
Віталій до Петро Показати IP 27 Липня 2016 10:53
Найнадійніший забудовник Луцька Луцьксантехмонтаж √536 - найкащі!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus