USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Серце до серця»: на вулицях збирають гроші для дітей. ФОТО

28 Квітня 2013 17:00
Перші кошти, зібрані волонтерами благодійної акції «Серце до серця», волонтери вже передали до відділень «Кредобанку» у Луцьку. Загалом участь в акції лише в обласному центрі бере понад 300 юнаків та дівчат. В районних центрах області небайдужі теж збирають гроші на слухові апарати для дітей з вадами слуху. Окрім того, учасника акції, який зібрав найбільшу кількість коштів, визначать в найближчі дні та відзначать його на фінальному концерті 6-ого травня.

Про це у коментарі «Волинським новинам» повідомив координатор акції «Серце до серця» у Волинській області Богдан Іщук 28-ого квітня.

За словами громадського діяча, благодійні кошти можна буде переказати на загальний банківський рахунок фонду «Серце до серця» до 17-ого травня. Опісля підбиватимуть підсумки акції по всій Україні та повідомлять громадськість скільки гривень зібрали її силами на потреби дітей з вадами слуху.

Волонтери розповіли кореспонденту «ВН», що часто стикаються з недовірою людей - багато хто цікавиться, скільки вони заробляють, беручи участь у благодійній акції. Є й такі, які висловлюються нецензурно на адресу добровольців. Утім, кажуть, що більшість людей позитивно ставиться до такої ініціативи, а ті, хто брав участь в акції минулого року, звертають увагу на наліпки – серця, які дають «перехожим»-благодійникам за внесок у добру справу, та пропонують кошти самостійно.

Нагадаємо, організатори благодійної акції «Серце до серця» мали намір встановити всеукраїнський рекорд із найбільшої кількості «живих сердець», водночас утворених в обласних центрах України. У Луцьку таке серце з’явилося на Театральному майдані міста.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 29 Квітня 2013 11:46
Акція потрібна і важлива. Сам до неї долучився! Успіхів волонтерам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus