USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Сесія Луцької міськради вирішить долю ділянок, що орендує Токарський

29 Квітня 2013 13:07
Луцька міська рада має визначити долю землі на Завокзальному ринку, що поміж вулицями Кравчука і Карпенка-Карого. Наразі ділянки орендує приватна фірма «Скорпіон-сервіс».

Утім депутат міськради Богдан Шиба пропонує скасувати рішення виконком згідно з якими бізнесмен користується цією землею.

Відповідний проект рішення, ініційований Богданом Шибою, депутати Луцької міськради мають під час засідання 40-ої сесії, що заплановане на 14.30, сьогодні, 29 квітня.

Як йдеться у проекті рішення, земельні ділянки пропонується повернути «до комунальної власності міста та врегулювати їх використання у порядку, визначеному чинним законодавством». У документі також зазначено, що рішення виконкому треба скасувати, адже вони «використовуються як юридична підстава однією зі сторін земельного спору щодо ділянок між вулицями Кравчука та Карпенка-Карого, який триває уже більше п`яти років».


Тим часом директор ПФ «Скорпіон-сервіс» Василь Токарський у коментарі «ВН» наголосив: «Дії депутата Богдана Шиби можна розцінити як спробу рейдерського захоплення. Причому він це робить, вводячи в оману колег, бо послугується рішеннями міськради на користь підприємців, які вже оскаржені у судах. Додам, що рішення були прийняті якраз у той час, коли Шиба був мером. Тобто він вже давно накинув оком на цю ділянку землі. Зрозуміло, такі речі не роблять «за спасибі».

Водночас у висновку юридичного відділу міської ради виконувач обов`язків начальника цього відділу Наталія Юрченко зазначає, що рішення виконавчого комітету, які пропонує скасувати Богдан Шиба, «є актами одноразового застосування, які вичерпують свою дію фактом їхнього виконання, тому вони не можуть бути скасовані чи змінені органом місцевого самоврядування після їх виконання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus