USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Щепленнями у Луцьку займуться після закінчення епідемії

3 Листопада 2009 10:44

Після закінчення епідемії грипу і ГРЗ в обласному центрі Волині працівники медичних закладів перевірять якість вакцинації населення. Про це 3 листопада розповів луцький міський голова Богдан Шиба під час щовівторкової «оперативки», - інформує репортер «Волинських новин».
Луцький мер Богдан Шиба зауважив, що найбільшу увагу медикам варто приділити щепленню дітей, людей із хронічними захворюваннями та зниженим імунітетом. Такий комплекс робіт медики виконають після закінчення карантину. Богдан Шиба додав, що наразі процедура вакцинації значно дискредитована, адже якщо раніше щеплення проводилося для 95% населення, то тепер – лише для 40%. Луцький градоначальник нагадав, що відсутність щеплення може викликати значні ускладнення.
Тому він наполіг на тому, аби начальник управління охорони здоров\'я Луцької міської ради Федір Кошель «забезпечив вакцинацію у повному обсязі як того вимагає закон, та й, зрештою, медичний закон». Луцький керманич додав, що нинішня епідемія – це лише перша хвиля грипу, а тому потрібно здійснити випереджуючі заходи, серед них – і забезпечення лучан необхідною кількістю предметів індивідуального захисту, приміром масками.
Велику увагу, на думку керманича обласного центру Волині, варто приділити й роз’яснювальній і профілактичній роботі, а не «героїчно зустріти епідемію…у день її початку».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus