USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Штаб Романюка «накапав» у ТВК на кандидата від «Сильної України»

25 Жовтня 2010 17:43
Кандидат у депутати від політичної партії «Сильна Україна» Віталій Мазур 24 жовтня отримав попередження від Луцької територіальної виборчої комісії за порушення правил агітації.
Як прокоментувала голова комісії Марія Парфенюк скарга надійшла від довіреної особи кандидата Володимира Бондаря. Суть справи полягала в тому, що Мазур розповсюджував агітлистки з зображенням Миколи Романюка без вихідних даних. Це є порушенням виборчого законодавства.
Як стало відомо в холі розгляду скарги, Мазур сам виготовив такі агітки і розповсюджував їх. Вони ніби то були від Миколи Романюка, але насправді штаб про матеріли не знав, - каже Парфенюк.
Голова комісії розповідає, що кандидат у скоєному зізнався, проте плутався у кількості надрукованих підробок. Спочатку, називав 20 штук, потім 40. За таке порушення, претендент на депутатське крісло отримав попередження від комісії. За рецидив – йому загрожує зняття з перегонів.
Про використання підроблених листівок повідомив також штаб Миколи Романюка Луцьку ТВК. Фальшивки кріпилися до агітлистка кандидата від «Сильної України» Олександра Холодкова. Агітки також не містили вихідних даних, були гірші за якістю від оригіналів, надруковані на іншому типі паперу.
Отримавши таку продукцію, штабісти розповіли про неї ТВК самі, але не шляхом скарги, а повідомлення.
Парфенюк каже, що розібравшись, комісія порадила Холодкову звернутися до правоохоронних органів, аби ті дізналися, хто прикріплює його агітпродукцію до «фальшивок».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Антиянек Показати IP 25 Жовтня 2010 19:18
Ви назву читали? Який РОманюк? Бондар. Але "Романюк "накапав" звучить прикольно
Виборець Показати IP 25 Жовтня 2010 23:13
То хто на кого "накапав" ?? (загаловок)
Лучанин Показати IP 26 Жовтня 2010 09:27
Мазур виконав функцію цапа-відбувайла за чергове порушення Закону штабом Романюка.
Герої Показати IP 26 Жовтня 2010 12:27
Бий свій свого щоб чужі боялись!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus