USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Шиба і заступники ідуть в народ

15 Червня 2010 17:28
Луцька міська рада практикуватиме виїзні прийоми громадян із особистих питань, які проводитимуть міський голова та його заступники - нову форму роботи з населенням започатковує відділ звернень громадян міської ради.

Про це повідомили у департаменті інформаційної політики Луцької міської ради.

Виїзні прийоми громадян відбуватимуться на підприємствах, установах і організаціях, які належать до комунальної форми власності, насамперед – у житлово-комунальних підприємствах міста.

На думку їх організаторів, це дасть змогу налагодити безпосередній контакт між владою і громадою. Ті з лучан, котрим із якихось причин не виходило потрапити на особисті прийоми до міського голови чи його заступників у центральному адміністративному офісі міської ради, тепер зможуть зробити це безпосередньо за місцем проживання.

У відділі звернень громадян сподіваються, що виїзні прийоми громадян дадуть змогу ретельніше вивчити думку громадськості насамперед щодо якості надання комунальних послуг, і в результаті – підвищити їхню якість.

Адже висловити претензії до комунальників лучани зможуть при безпосередній присутності керівників та відповідальних осіб комунальних підприємств, установ і організацій міста. І мати впевненість, що на їхнє звернення ніхто не відповість бюрократичною відпискою.

Перший виїзний прийом громадян із особистих питань відбудеться у понеділок, 21 червня, з 9:00 до 13:00 у приміщенні ЖКП №11. Прийом громадян проводитиме міський голова Богдан Шиба.

Попередній запис на прийом здійснюється за телефоном 777-908 або при особистому зверненні у відділ звернень громадян Луцької міської ради за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 19, каб. №1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Юля Показати IP 15 Червня 2010 18:19
Звичайно йдуть в народ, скоро ж місцеві вибори...
zenik Показати IP 15 Червня 2010 21:54
Зачем это делать? Не вижу смысла.Какая разница людям, куда идти. Если никто не работает, можно ходить куда угодно.Лишь бы ходить.
Пухлий Показати IP 15 Червня 2010 21:57
Передвиборчий популізм!!! Яка різниця де він приймає - в кабінеті в міській раді чи в кабінеті в ЖЕКові? Можна розразовувати що питання і прблеми будуть краще вирішуватися, якщо зміниться місце їх викладення? КЛОУНИ!!!
анонім Показати IP 16 Червня 2010 09:51
Під час прийому не на робочому місці переконливіше звучить "відмазка" про те, що питання буде вирішено...
Микола Джеря Показати IP 16 Червня 2010 12:51
Популізм чистої води!Потім в своїй газетці "Луцький замок" будуть оспівувати дефирамби як ми помагаємо громадянам у вирішені комунальних проблем. Фарисеї....
прилуцький Показати IP 17 Червня 2010 21:28
б.п. робить помилку бо ще більше лучан дізнається про імпотенцію нинішньої влади

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus