USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шиба наклав табу на спалювання листя

8 Вересня 2010 09:39
Луцький міський голова Богдан Шиба своїм розпорядженням заборонив в осінній період спалювати на території міста тверді побутові відходи, опале листя, залишки сухої рослинності.
Керівники підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності зобов’язані контролювати санітарно-екологічний стан власних та прилеглих територій, санітарно-захисних зон та не допускати понаднормового накопичення відходів і їх спалювання, пише офіційний сайт Луцької міської ради.
Департамент житлово-комунального господарства та директори житлово-комунальних підприємств повинні визначити та підготувати місця на територіях ЖКП для складування та компостування опалого листя з метою мінімізації витрат на його утилізацію. Управління муніципальної поліції мер зобов’язав у період з початку вересня до 15 листопада 2010 року організувати чергування інспекторів до 22-ї години.
Санітарно-епідеміологічна станція та відділ екології повинні здійснювати періодичні рейди-об’їзди територією міста з метою виявлення та недопущення фактів спалювання листя та побутових відходів, йдеться у розпорядженні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олесь Показати IP 8 Вересня 2010 09:44
Боже мій!!! Я думав, що ніколи вже не напишу доброго слова про нашого діючого мера... Не так сталося, як гадалося!!! Хоч щось він зробив правильно. Це і настравді ідиотизм - спалювати листя. Спалювати його під окнами будинків, примушуючи мешканців задихатися в цій смердючий хмарі!!!
Антисовок Показати IP 8 Вересня 2010 13:02
А у нас палять після 22 години. Бидло і ідіоти. І нажаль палитимуть, бо дільничним і екологічній інспекції по болту. Немає особистої зацікавленості. Якби за кожен виявлений і виписаний штраф працівники компетентних органів отримували премію від мера у відсотків так 35 - тоді у нашому місті ідіотів поменшало б. А для інформації, відповідно до чинного законодавства спалювати тверді відходи і листя на території міста заборонено круглий рік. Шиба просто дублює приписи законодавства, екологи про це знають але очі прикривають.
Олесь до Антисовок Показати IP 8 Вересня 2010 14:37
Телефонуй в мерію, піднімай МНС, не давай спати міліції! Нехай працюють! Будуть "відбрехуватись" - записуй прізвище і кажи, що завтра буде лист їх керівництву про невиконання вимог закону. Це їх робота і хай працюють! Спалюють у 90% працівникі ЖЕК-ів. Їм нема охоти вивозити сміття, ось вони і роблять собі полегшення. Сам бачив, як двірники підпалювали кучі листя. На моє зауваження з цього приводу мені в очі збрехали, що "це хтось недопалок кинув". Пообіцяв подзвонити в міліцію і в міськвіконком. Загасили... Але як мене проводжали поглядом...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus