USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Шиба назвав умови, за яких зігріє лучан

7 Вересня 2010 09:16
Аби опалювальний сезон розпочався вчасно, тобто 15 жовтня, лучани мусять погасити борги за енергоносії та утеплити свої помешкання, - попередила луцька влада.
Про це сьомого вересня під час оперативної наради повідомив луцький міський голова Богдан Шиба.
За словами Шиби усі установи і жителі міста повинні провести роботи з утеплення приміщень, вікон, дверей і інших конструкцій, аби забезпечити енергозбереження узимку.
Разом з тим, спеціальних коштів для утеплення будинків у бюджеті немає. Мер сказав, що хоч програми з енергозбереження прийняті, але коштів на них нема.
Відтак лучани самі мусять турбуватися про утеплення житла – Шиба наголосив, що «не можна кожен рік виділяти окремі кошти на утеплення».
Окрім утеплення будинків і установ, Шиба закликав благоустроїти двори, аби тоді, коли випаде сніг не виникало проблем із проїздом та проходом.
Разом з тим лучани вчасно розраховуються за комунальні послуги. Наприклад, за опалення оплатили на 111%, а за гарячу воду – на 105%.
За словами голови міськради, з підприємств найбільшим боржником за енергоносії Луцька є ДПТМ «Луцьктеплокомуненерго».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Уважний Показати IP 7 Вересня 2010 09:35
Наша пісня гарна, нова, починаймо її знову... З року в рік Богдан Павлович говорить одне й те саме напередодні опалювального сезону.
Ну йо-ма-йо Показати IP 7 Вересня 2010 10:06
От пиидуоок - іще умови ставить. Баан!
Я Показати IP 7 Вересня 2010 10:21
В нас немає коштів на утеплення житла. І на благоустрій дворів нема. І на дороги зовсім нема. А про мости і переходи забудьте - упше нема. І нема на садочки. І не врахували на медицину. І якось про освіту забули...
Маркіян Показати IP 7 Вересня 2010 10:27
Канєшно нема грошей! Богдан сорочку круту купив, і ше тра було ничку відкласти, бо ж скоро безробітним буде. А ше тра на "відвальне" зібрати - колегам виставити за звільнення ))))
Ага Показати IP 7 Вересня 2010 10:46
Дуже добре. Ви, люди, все самі зробіть, а мені слава буде: от який я хазяйновитий, людей від морозної зими врятував...
Олесь Показати IP 7 Вересня 2010 11:29
Тут вже, навіть, не про Шибу мова, його пісня, як казали вище "гарна-нова", а про те, що треба добре подумати перед тим, як визначитись, за кого віддати голос на наступних виборах, бо ж в минулий раз, здавалось голосували за БЮТ,а вийшло... Як завжди!
батюшка Показати IP 7 Вересня 2010 11:39
Поиолимся,братия,Господу!Да ниспошлёт дни тёплые и безветренные до отопительного сезона!Ибо уповать на власти местные-глупо и безрадостно.Не могут воры и разбойники,лжецы и душегубы позаботиться о нас,лишь Всевышнему сие по силам!
Саша до батюшка Показати IP 7 Вересня 2010 11:46
Батюшка! Читай внимательно - отопительный сезон Шиба не начнёт, пока все не погасят долги и не утеплят девятиєтажки! Т.е. топить в этом году не будут!
маха Показати IP 7 Вересня 2010 14:21
опалювальний сезон розпочинається 15 жовтня, вибори мера - 30, тож готуйте лапті, Богдане Паловичу, недовго Вам лишилося
Домовичок Показати IP 7 Вересня 2010 14:31
шиба,козюра,грицюк, бондар та ін. - це все Г-но! бо всі думають про свої інтереси.і це факт.А реально для міста та лучан хоть хтось щось крім показухи зробив??? В центрі зробили дит.майданчик! Сміх та й годі! Що нашим дітям намає де гратись ми самі знаємо, але ж там поряд поставили "супер-пупер-модне" кафе в якому бухарики наливають свою горілочку взявши одне пиво на всіх.... А де хоть щось для нас корисне? Де міст через жд дорогу???? Де хоч один спорт комплкс або басейн(не за рахунок жителів і продажу землі біля ЗАГСу)? Де хоч якесь житло для нужденних? Де пандуси для неспроможних? та ще багато могла б написати.... Але кому вона треба крім нас - лучан?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus