USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скільком волинським чорнобильцям «світять» квартири

30 Січня 2015 10:58
На квартирному обліку перебуває 932 сім’ї волинян, які постраждали внаслідок чорнобильської катастрофи, у тому числі 280 сімей інвалідів-чорнобильців.

Про це під час брифінгу у департаменті соціального захисту населення Волинської облдержадміністрації, повідомила заступник директора департаменту соціальної політики Волинської ОДА Оксана Гобод.

З її слів, із 280 сімей інвалідів-чорнобильців 28 таких, у складі яких є діти-інваліди, і їх інвалідність пов’язана саме з наслідками чорнобильської катастрофи.

Так, для забезпечення житлом постраждалих осіб області необхідно майже 305 мільйонів гривень.

Загалом, протягом останніх 5 років на Волині за кошти з державного бюджету забезпечили житлом 55 постраждалих від катастрофи на ЧАЕС сімей. У тому числі, 28 сімей, у складі яких є постраждалі, віднесені до категорії 1. Із них 2 учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, 8 сімей у складі яких виховуються діти, які стали інвалідами внаслідок аварії у Чорнобилі, та 19 сімей, які переселилися з радіоактивно забрудненої території. Останнім відшкодували кошти за самостійно придбане або збудоване житло.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, скільки виплатили чорнобильцям минулого року. Також про те, що, починаючи з 12 січня цього цього року, дітлахи-чорнобильців із трьох районів Волині не отримуватимуть безкоштовного харчування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus