USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Стогони бабусь і підприємців замінить дитячий сміх

20 Серпня 2013 15:24
Дитячі садочки повернуться у старі приміщення. Зокрема, там, де був міський Пенсійний фонд, знову буде чути дитячий сміх, а не стогони підприємців, які звітують перед пенсійним, чи бабусь, яким не вистачає пенсії.

У колишньому приміщенні дитячого садочка, що на вулиці Чехова у Луцьку, останні 12 років знаходилося міське відділення Пенсійного фонду України. Нещодавно вони змінили «прописку». Тому сюди знову повернуться діти, - повідомив начальник міського відділу освіти і науки Олег Гребенюк.

«Ці приміщення - вже непридатні для дітей. Там влаштували перегородки, немає спеціальних санвузлів. Це все треба буде робити по-новому», – зазначив Олег Гребенюк.

У перспективі також відновлення садочків у колишніх, рідних приміщеннях на вулицях Декабристів та Бенделіані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 20 Серпня 2013 16:27
Ну й дебільний заголовок!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus