USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Студентська поліклініка у Луцьку таки відкрилася

26 Жовтня 2010 17:33
Поліклініка для луцьких студентів на базі санаторію-профілакторію Волинського національного університету імені Лесі Українки відкрилася 26 жовтня.
Заклад функціонуватиме як філія міських поліклінік №1 і №2 та підпорядковуватиметься адміністрації ВНУ імені Лесі Українки й міському управлінню охорони здоров’я, повідомляє сайт ВНУ.
У структурі працюватимуть два лікарі-терапевти, невропатолог, гінеколог та виїзна лабораторія для забору аналізів.
Послугами поліклініки можуть користуватися студенти вишу й Коледжу технологій та бізнесу ВНУ.
На урочистостях виступили головний лікар санаторію-профілакторію Людмила Гошко, проректор з навчально-виховної роботи Ірина Констанкевич, начальник міського управління охорони здоров’я Федір Кошель.
Присутні дякували тим, хто долучився до реалізації проекту, зокрема проректору з економічних та господарських питань університету Василю Подляшанику і тим, хто працюватиме в поліклініці.
Голова студентської ради ВНУ імені Лесі Українки Яна Цапук висловила вдячність адміністрації вишу за відкриття поліклініки.
Після урочистого розрізання стрічки завідувач новоствореного медичного закладу Наталія Сенатос запросила оглянути приміщення поліклініки: реєстратуру, лабораторію, долікарський кабунет, а також кабінети щеплень, сімейного лікаря, терапевта, невропатолога.
Нагадаємо, перша спроба відкрити студентську поліклініку у Луцьку не вдалася.
Напередодні відкриття 18 жовтня стало відомо, що приміщення поліклініки опечатали згідно з постановою головного державного інспектора у сфері пожежної безпеки міста Луцька та Луцького району Василя Оліферчука, а також головний державний санітарний лікар міста Луцька та Луцького району Іван Ульчак підписав постанову про тимчасове припинення роботи студентської поліклініки через те, що реконструкцію приміщення здійснили без погодження проектної документації з органами санепідслужби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus