USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Суд над Романюком через «викрутаси» із сесійними питаннями перенесли

29 Травня 2015 08:18
Депутати Луцької міської ради нарікають на те, що градоначальник утискає їхні права й не дає реалізувати власні ініціативи через на сесійних засіданнях. Суд зобов’язав учасників справи з’явитися, а ті не прийшли.

Так, судове засідання щодо звернення депутата Луцької міської ради Романа Бондарука відбулося вчора, 28-го травня.

Нагадаємо, у коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини депутат роз’яснював, що звернувся до Феміди, бо Луцький міський голова Микола Романюк не включив його проект рішення у порядок денний сесійного засідання. Як казав Бондарук, його проект рішення стосувався того, аби передати в міську комунальну власність будинок-гуртожиток на вулиці Братковського, 31. З його слів, це дозволило б мешканцям безплатно приватизувати свої квартири. Натомість, каже депутат, їм довелося платити підприємству за одну довідку 8-10 тисяч гривень.

Так, минулого судового засідання градоначальника представляв керівник юридичного відділу Олександр Рачков. Тоді усе «звалили» на секретаря Сергія Григоренка. У зв’язку з цим, вершитель правосуддя переніс розгляд справи, аби вислухати ще й самого Григоренка.

Втім, й цього разу не довелося почути вироку Феміди, адже в зал суду прийшов лише прокурор. Ні Романюка, ні Григоренка, ні самого ж заявителя не було.

Тому суддя вкотре переніс справу. Наступне засідання відбудеться 5 червня 2015-го року о 14:30.

Зауважимо, ІА Волинські Новини повідомляло й про те, що луцькі депутати заявляли про маніпуляції під час сесій. Зокрема говорили про те, що формування порядку денного під час сесій Луцької міської ради останнім часом перетворилося на маніпулювання, аби питання, невигідні міському голові, не набрали необхідної кількості голосі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
07 Показати IP 29 Травня 2015 08:31
Клоуни ці РЕЙДЕРИ.
читач Показати IP 29 Травня 2015 08:43
Солідне інтернет-видання, а назви статей дуже часто виглядають не просто некоректними, а навіть некультурними. Має бути хоча б елементарна повага до людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus