USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Токарський обіцяє зробити Луцьк найкращим містом

1 Жовтня 2010 16:45
Відомий волинський бізнесмен Василь Токарський не планує подаватись у політику, а свій намір брати участь мерських перегонах пояснює впевненістю в перемозі та бажанням навести лад у Луцьку.

Про це він говорив 1 жовтня під час чат-конференції на «ВН».

Посаду мера Токарський називає неполітичною, оскільки чиновник такого рангу має дбати виключно про благоустрій та комфорт городян.

«Це посада, яка об’єднує професії сантехніка, двірника і гарного менеджера в одне ціле», – каже він.

Токарський стверджує, що не вірить рейтингам, бо напередодні виборів жодна структура не оприлюднила чесні соціологічні дані. Більше того, бізнесмен переконаний, що більшість лучан донині невпевнені, що він балотуватиметься в мери, хоча власні шанси Токарський оцінює оптимістично.

«Я впевнений, що 100% є тільки в одного кандидата. Це Токарський Василь Васильович. Луцьку потрібні зміни на краще. А я можу це зробити, бо знаю як… Якби я сумнівався у своїй перемозі хоч на 1 відсоток, я б не подавав свою кандидатуру», – заявив бізнесмен.

Свою передвиборчу програму Токарський вважає цілком реальною. В ній прописані тільки ті пункти, які кандидат в мери зможе втілити за п’ятирічний термін мерської каденції.

Власну команду та програму бізнесмен пообіцяв презентувати громадськості після офіційної реєстрації у ТВК. Саме після офіційного висунення в кандидати, стане відома й політична сила, яка підтримає Токарського.

«Тільки після офіційної реєстрації ви матимете можливість побачити людей, які працюють у моїй команді. Частина людей залишиться з нинішньої команди мерії, частина фахівців прийде з команди попереднього мера. І, звісно, з’являться нові обличчя», – пообіцяв він.

Під час чату бізнесмен також розповів, які партії йому подобаються.

«Імпонують партії, які відстоюють інтереси державності і працюють на благо України. А не хочу мати справи з антиукраїнськими», – висловився він.

В разі перемоги на виборах 31 жовтня Токарський доручить свій бізнес «комусь зі своїх людей», з якими працює вже більше 10 років. Очоливши мерію, він візьметься, окрім всього, за будівництво переходу на залізничному вокзалі, обіцяний екс-мером Антоном Кривицьким і нині діючим Богданом Шибою. Також бізнесмен планує збудувати у різних районах міста три нових фонтани, аквапарк у центральному парку, вирішити проблему сміття та безпритульних собак.

«Все нове і хороше, яке є у Європі, ми будемо запозичати і втілювати в Луцьку. Луцьк стане найкращим містом в Україні. Я це обіцяю», – заявив він.

Читати чат з Василем Токарським повністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Шмокарський Показати IP 1 Жовтня 2010 17:03
Ще один, який не втримався від того, щоб пояснити лучанам сенсаційну істину. Люди ви не в курсі? Луцьку потрібні зміни на краще! Ви не знали??? Скажіть усім!!! Токарський вважає що луцьку потрібні зміни на краще!!! Ніхто не вважає, а Токарський відкрив очі усім!!!
дідо Показати IP 1 Жовтня 2010 18:49
ВАСЯ НЕ ЗМІГ СПОКІЙНО,БЕЗ СКАНДАЛУ,РОЗІБРАТИСЬ З БАРИГАМИ НА БАЗАРІ... ЯК ВІН ЗБЕРАЄТЬСЯ КЕРУВАТИ МІСТОМ ?...
А.Макарський Показати IP 1 Жовтня 2010 19:00
На волосатую грудь еще золотой цепуры не хватает. А вместо планерок в горсовете будут "стрелки".
акула Показати IP 2 Жовтня 2010 11:03
Не знаю,чей ты козачок,однако при встрече с Токарским у тебя слово вася в горле застрянет.Кстати с барыгами никто не скандалит,с этих оленей просто бабло сбивают.Они бы и рады в заднницу поцеловать Токарского,да только время уже ушло вот и куражатся,вдруг Шиба не кинет.А ежели такой,как Токарский чего сказал,то обязательно сделает,да и говорит он не много.
Vasulko до акула Показати IP 2 Жовтня 2010 18:59
"с барыгами никто не скандалит"..-ну да,какой там скандал,они васю уже 2года будет как нахрен послали и ничего ему неплатят а насчет жопы лизать то тебе тема ближе и роднее,лижи дальше акула пера
Перепрошую до акула Показати IP 2 Жовтня 2010 20:27
А шо до Василя Токарського на імя "Вася" не можна звертатися? А як? Коля, Андрєй, Славік? Ви скажіть бо я не вкурсі...
Лада Показати IP 2 Жовтня 2010 11:13
Ше один...точно вище сказали,а ми і не знали що Луцьку треба. Чесне слово,тих людей за ніщо мають. Так хочеться погане слово сказати, а краще плюнути(((фу, ви Токарський працівний,задовбали!!!
VSC Показати IP 2 Жовтня 2010 12:02
И Вася обещает? Кто только не обещал, еще один обещатель. Я бы поверил кандидату, который с цифрами в руках подтвердил бы свои обещания. Взял ориентировочные доходы городского бюджета и показал, куда он их будет тратить. А так балаболить может любой.
депутат міськради Показати IP 2 Жовтня 2010 12:31
Безумовно, Токарський не святий (мабуть зараз їх немає), але він не буде вимагати та брати дрібні хабарі з людей. Він дійсно може керувати та впливати на місцевий бомонд. А нинішнім депутатам є чого хвилюватись, бо Василь Васильович скаже та зробить.
дідо Показати IP 2 Жовтня 2010 15:38
до Акули...невже електорат Токарського так бикує ? краще вивчи українську,імігрант ...
михаил Показати IP 2 Жовтня 2010 18:42
а какой у него бизнес и кто он вообще?:)
Баба-яга Показати IP 2 Жовтня 2010 20:15
Ну чого ті бізнес-мени йдуть в політику??? нашо воно тобі? сиди і бабло зашибай! а то буде геть мало часу на бізнес,треба буде на роботу ходити кожен день і слухати на прийомах тих божевільних лучан,яким завжди шось не так, то дороги, то тарифи...
Манька-облігация Показати IP 2 Жовтня 2010 20:27
О Вася! Ти хочєш стать мером? Я буду за тебе голосувать, якщо не забуду твоє прізвище поки на вобори дійду)))) А ти харошенькій)))
Helge Показати IP 3 Жовтня 2010 22:54
Самое печальное не в том, что такие "Васи" идут в меры города, а в том, что на предстоящих выборах нет НИ ОДНОГО достойного кандидата и порядочного человека.... Жалко и грустно...
Анатолій Показати IP 4 Жовтня 2010 11:00
Це людина, яка відповідає за свої слова. Людина, яка працювала і працює на відміну від декого. З нього буде гідний мер!
Vasulko до Анатолій Показати IP 4 Жовтня 2010 19:51
"Це людина, яка відповідає за свої слова."...Оце ха-ха-ха...вася 2роки тому всім громогласно заявляв,що на місці пішохідного ряду буде добудова"Юванта" І шо?Обещалкін дешевий-3 фонтана 3 моста 3 курточкі кожаних...А ще говорить,що барани лисі не бувають,то в луцьку перший буде лисий баран...
політолог Показати IP 5 Жовтня 2010 17:18
колеги, нумо поб"ємось об заклад - дотягне Василь до 1% чи ні?
антіполітолог Показати IP 5 Жовтня 2010 20:39
Вчора на зупинці біля Центрального ринку підійшла дівчина та поцікавилась за кого буду голосовати. Переглянувши список я відповів,що обраного мною кандидата у її списку немає. Вона здивувалалась, хто це і після того як я сказав дописала це прізвище. Думаю ви здогодались, що це Токарський. А після цього обсмоктуйте свої рейтенги та ставте запитання чи він переможе. А люди за нього просто візьмуть та проголосують.
Сосо Показати IP 7 Жовтня 2010 13:18
Токарський - класний дядько!
Баба Надя Показати IP 16 Жовтня 2010 12:31
Сину,вірю,що знаєш звідки взяти гроші і знайдеш їх,щоб доплатити нам, пенсіонерам!
yo-yo Показати IP 18 Жовтня 2010 21:42
А я вірю Василю Токарському!!!!! Він людина слова. Сказав - зробив! А всі інші кандидати - сміття поряд з ним !!! Я буду голосувати за Токарського!!!
сам Показати IP 31 Жовтня 2010 13:21
вибори стали забавкою для одних та заробком для решти! змiняться лише iмена!
Мар`яна Показати IP 31 Жовтня 2010 17:55
Василь Васильовищу, вітаю Вас ...Найкраща передвиборча компанія серед всіх кандидатів в мери! Знаю, що ви людина слова! Сьогодні голосувала за Вас!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus