USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Третина депутатів Луцької міськради не повернулася на сесію

1 Серпня 2013 13:55
Лише 20 із 30 депутатів, які взяли участь у 2-ому пленарному засіданні 43 сесії Луцької міськради, повернулися на засідання, після оголошеної перерви Луцьким міським головою Миколою Романюком.

Нагадаємо, депутати об 11:30 взяли участь у заходах із нагоди сторіччя вшанування пам’яті Лесі Українки - відомої української поетеси, письменниці, драматурга. Однак, після цього третина з них не повернулися до сесійної зали.

«У мене є пропозиція: треба прийняти звернення до Кабміну «Про ситуацію з підтопленням» і проголосувати тією кількістю депутатів, яка є. Хай люди знають, хто прийшов», - звернувся до присутніх обранців міський голова Микола Романюк.
Усі 20 депутатів підтримали пропозицію мера і проголосували одноголосно.
Про продовження 43 сесії Луцької міської ради ми повідомимо згодом. Із датою ще не визначилися.

Текст звернення додається:

30 липня у Луцьку мали місце значні атмосферні опади, яких не було за 70 років. З 15 до 21 години випало 122 міліметри опадів, при місячній нормі у 76. У результаті цього значна територія міста, будинки, лікарні, школи, котельні, інші будівлі міста зазнали суттєвого підтоплення дощовою водою, призупинено рух транспорту, відключено електропостачання деяких вулиць, міської клінічної лікарні та інших об’єктів соціальної інфраструктури.
У зв’язку з складною ситуацією, що виникла внаслідок значних атмосферних опадів, просимо розглянути можливість надати Луцьку фінансову допомогу з резервного фонду державного бюджету.
Вартість завданих збитків буде надана після їх обрахування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 1 Серпня 2013 16:34
Я не розумію, для нам взагалі депутати потрібні. Вони ж нічого не роблять для мешканців. Протирають штани 5 років і вирішують свої питання, покращують свій бізнес. А перед виборами обіцяють золоті гори. Нехай би й зовсім не ходили на сесії, то було б те саме. Підвищення тарифів погоджують, то нащо нам такі обранці-засранці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus