USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У луцькій бібліотеці презентували моновиставу

3 Травня 2016 08:00
Аматорський театр «Вперше», який діє у Луцькій бібліотеці-філії №10 презентував прем’єру моновистави за книгою сучасної української письменниці Дзвінки Матіяш «Марта з вулиці святого Миколая», - повідомили організатори дійства.

Затамувавши подих, глядачі спостерігали за неперевершеною грою Дарини Кухарук, яка зіграла роль Марти. Півтори години, без жодної заминки, доросла не на свій вік головна героїня вистави тримала усіх глядачів у постійній напрузі.
Дарина – читачка бібліотеки, навчається у 8-б класі загальноосвітнього закладу №7. Режисер постановки Наталя Максимчук. Художнє оформлення вистави Ксенії Вдячної та Марії Оліферук.

Усі глядачі аплодували стоячи молодій акторці та її батькам. Це вже друга її роль у театрі. Високу оцінку театру дав і Генеральний консул Республіки Польща в Луцьку Кшиштоф Савіцкі.
Сама авторка книги Дзвінка Матіос не змогла приїхати на прем’єрний показ, але переслала повідомлення, що нечасто шкодує, що кудись не змогла потрапити, але відчуває, що чогось важливого не побачила.
Довідково:

Книга Дзвінки Матіяш - це історія дорослішання дівчинки, яка мріє стати художницею, становлення її як особистості. Це оповідь про життя її рідних і друзів, про творчість і натхнення, живопис і музику, любов і втрату. І про народження нового життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЛУЧАНКА Показати IP 3 Травня 2016 13:19
Дуже гарна вистава. Неймовірні враження. Професійна гра талановитої школярки Даринки. Досконало підібрана музика. Величезне дякую режисеру Наталі Максимчук.Ну, просто браво,браво,браво!!!
Маша Показати IP 3 Травня 2016 15:24
Чи нема наміру повторити ще раз виставу? Чимало б людей з задоволенням прийшли її подивитися! Жаль, що не побачила анонсу, інакше обов"язково б прийшла подивитися!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus