USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькраді пропонують вимикати камери, коли буде звітуватися Романюк

23 Квітня 2014 16:35
Міському голові пропонують відзвітуватися перед депутатами за свою роботу у 2010-2013 роках.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань торгівлі, послуг та підприємництва сьогодні, 23 квітня.

Автором проекту рішення є депутат Андрій Осіпов. Міський голова, на думку депутата, може використати й свої попередні звіти перед громадою. Бо, мовляв, всі звіти очільника міста були формальні – Микола Романюк добре орієнтувався у питаннях, знятих заздалегідь на камеру.

Депутат міськради Катерина Приступа запропонувала вимкнути трансляцію під час звіту міського голови, щоб, мовляв, ніхто не піарився. На її думку, якщо вимкнуть трансляцію в залі, то питання депутати розглянуть за 20 хвилин, а ось якщо будуть присутні представники ЗМІ, то це може перетворитися на кількагодинний майданчик для піару.

Натомість депутати відзначили, що подібна пропозиція – утиск прав журналістів. Тож навряд чи вона набере необхідну кількість голосів у раді.

Комісія проект рішення не підтримала. Однак, його все одно розглянуть під час сесії.

Також депутатам запропонували проект рішення про звіт комісій міськради. Депутат міськради, член групи «Новий Луцьк» Петро Савчук запевнив, що вся група підтримає це питання під час сесії.

«Це підсилить і покращить роботу комісій, дасть змогу колегам поставити запитання. Крім того, така процедура передбачена чинним законодавством», - зазначив він.

Цей проект депутати підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Петро Показати IP 23 Квітня 2014 16:43
А ще краще провести звіт вночі при закритих дверях...нехай виходить на Майдан на сцену і звітує,чи це вище його гонору?
теж Петро Показати IP 23 Квітня 2014 16:51
Невдало ти, тезку, жартуєш: жарти твої примітивні, як граблі.
людині Показати IP 23 Квітня 2014 17:04
такого рівня може не варто звітуватись..сильний українець..
член громади Показати IP 23 Квітня 2014 17:48
Осіпов не стільки хоче звіту голови, скільки самолюбування і самовихваляння. Він задасть голові +-70 запитань і усі вони будуть тотожні запитанню на кшалт "чому у мишки хвостик шилом?". Пригадайте, як він влаштував безглуздий допит Святославу Кравчуку. Якщо Господь не дав розуму, то вважай, що в голові вавка. Якщо таке відбудеться, то цей горе-юрист забє останній заржавлений гвіздок в домовину свого сухотного авторитету.
НЕЛУЧАНИН Показати IP 23 Квітня 2014 18:39
варто було б зобовязати міськвиконком постійно вивішувати на сайті всі свої фінансові оборудки
Лучанин Показати IP 23 Квітня 2014 21:17
Катерина Приступа запропонувала вимкнути трансляцію під час звіту міського голови. Ця Приступа любить перекручувати. Памятаємо як вона "воювала" збандитом, озброєним пістолетом . І тоді б потрібна була відеокамера. Брехунів потрібно контролювати. Інакше правди не побачиш.
босяк Показати IP 24 Квітня 2014 04:36
ТАМ молдаван бібіпка реанімірує свою холуйску сильну україна а романюк- облизувач бібіпка - саме час романюку знову вступити до молдавана і написати новий податковий кодекс Лучани- ви що? не маєте памяті? гнати романюка в шию і повісити на буратіно
коментар Показати IP 24 Квітня 2014 08:46
Нехай той Осіпов краще поверне мій депозит з Західінкомбанку, а то такі як оцей за кошт простих людей собі ряхи повідїдали, кредитів в тому банку понабирали а платити не платять. Нехай краще сам прозвітує скільки бабла взяв, скільки повернув, скільки простих людей надурив.
уруру Показати IP 24 Квітня 2014 09:04
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus