USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Експозиція, яка розтоплює закам’янілі серця. ФОТО

12 Вересня 2014 18:48
Виставку картин, які несуть у собі позитив та допомагають боротися із стресами, представили у Луцьку. Вона підготована так, що створює образ поля в різних станах і настроях, та дає внутрішній заряд.

Експозицію під назвою «А на Волині всі поля квітучі» організувала волинська художниця член Національної спілки художників України Світлана Костукевич у мистецькому салоні «Артист» Палацу Культури міста Луцька, сьогодні, 12-го вересня.

«Я не могла подумати, що між нами і Росією може бути війна, а тут таке. От, коли бачиш гарну рослинку, то її шкода зірвати, а в Україні нищать сотні життів. Мова мистецтва дуже сильна, вона дає великий внутрішній запас і допомагає боротися зі стресами, а також розтоплює закам’янілі серця. Як би люди більше цікавилися прекрасним, мистецтвом, то вони б ніколи не змогли заподіяти шкоди ближньому, і війни б не було у світі», - розповідає у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини художниця.
Експозиція вибудована із 16 картин розміром 120 сантиметрів на 80 сантиметрів і 80 сантиметрів на 80 сантиметрів. Вони розташовані майже суцільною смугою, що створює образ поля в різних станах і настроях.

Мистецтвом Світлана Костукевич почала захоплюватися з дитинства, потім закінчила художнє училище у Львові, викладала в Луцькому НТУ на кафедрі дизайну.

Зі слів художниці, цю виставку вона підготувала за три місяці.

«Я це планувала як такий проекті воно мені усе виплелося в цих картинах. Коли я малювала, то це було моїм психологічним спасінням від стресів, жорстокості. Я думаю, що мої роботи допоможуть й іншим знайти умиротворення», - підсумовує Світлана Костукевич.

Експозиція діятиме до 5 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дуже Показати IP 13 Вересня 2014 16:08
гарно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus