USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ДТП у Крупі: водій, який віз дітей, не мав права керувати бусом

3 Серпня 2016 19:26
Дорожньо-транспортна пригода у селі Крупа, у якій постраждали діти, трапилась через необережність водія. Зі слів свідків, він розмовляв по телефону і в цей час виїхав на зустрічну смугу. Водій був тверезий, проте без будь-яких документів. Згодом виявилось, що його водійському посвідченні не було відмітки категорії «D».

Про це журналістам Інформаційного агентства Волинські Новини повідомив тимчасовий виконувач обов’язків начальника луцької поліції Олександр Мельничук.

Нагадаємо, 2 серпня, о 21:15 вечора в селі Крупа перевернувся автобус з пасажирами. В результаті автопригоди постраждали підлітки, 8 людей госпіталізували в міську лікарню, одного з них - з тяжкими травмами.

Як прокоментував ситуацію очільник луцьких поліцейських, причиною ДТП у селі Крупа стало порушення правил дорожнього руху і те, що водій виїхав на зустрічну смугу руху. Він не впоравився з керуванням, в результаті чого автобус перевернувся.

«Зі слів опитаних свідків, водій розмовляв по мобільному телефону в той момент, коли допустив виїзд на зустрічну смугу» - каже Олександр Мельничук та додає, що автобусі на момент автопригоди знаходились підлітки від 14 до 17 років.

Цікаво те, що при водієві не виявилось ні водійського посвідчення, ні технічного паспорту на транспортний засіб, яким він перевозив підлітків. Пізніше виявилось, що у водійському посвідчені цього кермувальника не було відповідної категорії «D», яка б надавало йому право керувати автобусом.

Нові фото з місця ДТП надали у прес-служби поліції області:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Лучанин водію Показати IP 3 Серпня 2016 19:55
Ну як так можна - везти дітей і розмовляти по телефону !!! Де відповідальність??????
віто до Лучанин водію Показати IP 4 Серпня 2016 09:43
кожному, хто тут пише і читає, варто замислитись, чи сам такий "білий і пухнастий" і за кермом ніколи не розмовляє по мобільному. Я розмовляю і цим не пишаюсь.
Читач Показати IP 3 Серпня 2016 21:52
Штундяки довбані, вони не признаюсь законів
? до Читач Показати IP 3 Серпня 2016 22:20
А,може ,він з АТО,А,може,активіст?
Я не штунда до ? Показати IP 4 Серпня 2016 08:08
Ти признає закони,коли п'яний їдеш за рулем довбань, як можна когось обсуждати.
100% до ? Показати IP 4 Серпня 2016 08:41
Це точно))
777 Показати IP 3 Серпня 2016 21:56
тоже мені автобус знайшли
123 Показати IP 3 Серпня 2016 22:21
цьому водієві було б варто спочатку навчитись дрова возити, а не людей. а віруючим людям варто було б більш відповідально підходити до вирішення нагальних побутових питань. З власного досвіду знаю, як організовуються поїздки в літні християнські табори, зазвичай кухарями і вихователями стають цілковито випадкові без будь яких санітарно-гігієнічних перевірок жіночки чи молодь, (мами чи старші сестри когось з дітей), а водіями браття-християни що мають транспорт. Звісно, надіятись у всьому на Бога - добре, але як мовить народна мудрість - на Бога надію май, і сам не плошай.
100% до 123 Показати IP 4 Серпня 2016 08:26
Ну принаймні не лишайні як ті "вихователі" і"кухарі"про яких писали раніше в новинах,і які купили довідку про медогляд. Да,може деякі штунди і недалекі,але підніми свій зад з дивана і піди погуляй з дитиною на вулиці. Ви самі своїм дітям подавали планшети,де вони сидять сутками
Анонім Показати IP 3 Серпня 2016 23:39
Засунь свій комент в одне місце
віра до Анонім Показати IP 4 Серпня 2016 07:01
А не соромно за такі слова?! Людина нікого не ображає, лише констатує факти.....
не штунда Показати IP 4 Серпня 2016 00:56
Телевізори їм не можна, а телефони у кожного.
Цікаво до не штунда Показати IP 4 Серпня 2016 08:45
а хто сказав що телевізори не можна, чи телефони не можна? В мене стоїть два, питання що дивитись... Все можна, але не все на користь. От і кожна особа і вирішує, що можна і що не варто.
бандеровець Показати IP 4 Серпня 2016 07:37
про телевізори це було колись а зараз у всх поголовно телевізор та інтернет
Цікаво до бандеровець Показати IP 4 Серпня 2016 09:06
Ну ось. Людина підтвердила. Так що не потрібно на своїх домислах і суб'єктивному погляді формувати своє бачення(типу переказали,а я чув, а ці штундяки такі сякі і т.д.). Ато мені це нагадує, що пишуть про бандерівців, хунту і т.д.. Аби написати. А насправді все з точністю навпаки, і це Слава Богу)
Анонім Показати IP 4 Серпня 2016 09:33
Урок для кожного водія, будь яка безвідповідальність чи халатність може привезти до біди. Тим більше, коли везеш чужих дітей, відповідальність вдвічі більша. Про це треба пам'ятати кожному водієві. А відносно літніх християнських таборів, які молоді люди проводять абсолютно безкоштовно по окружніх селах для дітей, яких не мають батьки змоги відправити на відпочинок . Безкоштовне харчування і дуже цікава і корисна програма без нав'язування якоїсь релігіії, просто християнські принципи і моральні цінності, які так потрібні підростаючому поколінню. У нас священник був дуже проти дитячого табору в селі, але коли побачив як проходив табір, з якою щирістю і натхненням молоді люди ставилися до наших дітей, як навчали їх доброму і корисному, був дуже здивований і задоволений, казав, шкода , що у нас нема таких волонтерів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus