USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Берліні показують Луцьк. ФОТО

7 Березня 2013 10:49
Луцьк вперше бере участь у міжнародній туристичній виставці, що відкрилась учора 6-ого березня у Берліні.

Так, учора, 6 березня, у Берліні (Німеччина) відкрилася найбільша міжнародна туристична виставка ІТБ-2013 (Internationale touristische Börse) для 180 країн з усіх куточків світу, - про це повідомляє сайт Луцької міської ради.

Луцьк вперше бере участь у виставці такого масштабу, що передбачає створення позитивного іміджу міста на міжнародному, зокрема європейському, туристичному ринку.



Першу презентацію Луцька для відвідувачів виставки провели 6-ого березня. Охочі отримали можливість не лише ознайомитися з туристичним та культурно-мистецьким потенціалом Луцька, а й зіграти у гру «Побудуй Луцький замок» та скласти пазл із зображенням Луцького замку. Переможців нагородили подарунками з символікою міста Луцька.

Виставка триватиме до 10 березня включно. Тож, представники Луцька приготували цікаву програму заходів для відвідувачів виставки: дегустація питних медів, розіграші, вікторини, лотереї, презентації Луцька та Волині тощо.



Участь Луцька в ІТБ-2013 стала можливою завдяки співпраці Луцької міської ради з GIZ (Німецька організація з міжнародного співробітництва).

Так, український стенд під назвою «Magic Ukraine» на виставці презентують Львів, Луцьк, Київ, Харків, Донецьк, Одеса, Черкаси, Севастополь та регіони: Крим та Поділля-Буковина. Він відображає подорож містами України з заходу на схід.

Нагадаємо, що Луцьк під гаслом «Lutsk - your honey city!» на виставці презентує делегація Луцької міської ради у складі: начальник управління туризму та промоції міста Луцької міської ради Наталія Бунда, представники КП «Центр туристичної інформації та послуг» Олена Семенюк та Ліна Остапчук, голова Братства бджолярів землі Волинської «Ройовий стан» Володимир Дмитрук, член Братства Антон Шотік, директор луцької туристичної фірми «Нові Мандри» Віталій Новицький.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Богдан Показати IP 7 Березня 2013 17:19
Lutsk - your honey city! ...йоханий бабай

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus