USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьк приїхали «жуки». ФОТО

9 Липня 2012 13:52
Литовські любителі екзотичних автомобілів, подорожуючи, завітали до Луцька. В облцентрі Волині вони оглянули замок литовського князя Любарта.

Учасники «Клубу любителів «жуків» Литви» були у Луцьку 9 липня.

Як розповіли учасники товариства, «Клуб любителів «жуків» Литви» заснований у 1995 році. Любителі «жуків» приїхали зі столиці Литви – Вільнюса. Нині 26 людей на 8 автомобілях подорожують Білоруссю, Україною та Польщею.

Мета їхньої десятиденної поїздки – оглянути замки Великого князівства Литовського. Так би мовити, ознайомитися з історичною спадщиною своєї країни.

У рамках подорожі туристи на «жуках» відвідають багато українських міст: Луцьк, Кременець, Кам’янець-Подільський, Івано-Франківськ та Львів.

Серед автомобілів, на яких приїхали литовці, є Volkswagen New Beetle 2000 року випуску.

Крім того, туристи приїхали і на Volkswagen Käfer. В народі таку машину називають «фольксваген жук». Цей автомобіль виготовлений 1966 року. Приїхали литовці і на «Волгах» та інших Volkswagen-ах.


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 9 Липня 2012 20:53
Не дуже повна інформація. Насправді перші "жуки" зійшли з конвеєру ще в 1941 році. Не всі знають, що це був "нацистський проект". Автомобіль був створений за вказівкою А.Гітлера, який задумав таку ідею в 1934 році. Машини мали розганятися до 90км/год.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus