USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку - новий начальник податкової

10 Червня 2013 18:08
Новим начальником Луцької ОДПІ Головного управління Міндоходів у Волинській області призначили Світлану Савчук.

Про це повідомили у відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Луцької ОДПІ.

«При призначенні на посаду ми враховували професійні якості Світлани Савчук як керівника та належне виконання функціональних обов‘язків працівниками Луцької ОДПІ, адже це має стати надалі запорукою систематичного наповнення бюджетів усіх рівнів, недопущенні корупційних проявів, забезпеченні якісного сервісу для платників податків», - зазначив начальник ГУ Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський.

На зборах трудового колективу з призначенням керівника Луцької ОДПІ привітали міський голова Микола Романюк та голова Луцької районної державної адміністрації Володимир Демчук, які побажали працівникам нового відомства здобутків, невичерпної енергії та відзначили, що ефективність роботи інспекції, насамперед, залежить від оптимального поєднання інтересів бізнесу і влади.

Своєю чергою, Світлана Савчук подякувала присутнім за теплі слова та плідну співпрацю і запевнила, що здобутки інспекції - це здобутки кожного її працівника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Наталя Показати IP 11 Червня 2013 09:46
Ну що за інформація! Напишіть, хто така Світлана Савчук,де раніше працювала, чим займалася, а потім вже про дякування.
Гость Показати IP 11 Червня 2013 13:49
Та скільки ви їх будете міняти. Ви, що вибирайте,хто менше буде красти.Он Чирко накрав, живе людина в в достатку,багатий мужик, святим став, гріхи замалює.
Машка Показати IP 12 Червня 2013 11:33
та тупа вона і жадібна, з ковле її привезли давно і на вижимання грошей з людей поставили. напевно гарно справляється, от і зростає як на дріжджах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus