USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку – сімейний парад. ФОТО. ВІДЕО

12 Травня 2013 17:45
Декілька сотень лучан вийшли на парад, присвячений сімейним цінностям. Молодь, діти, сім’ї, люди похилого віку крокували від Київського майдану, вздовж проспекту Волі та до центрального входу у парк.

Парад за сімейні цінності в рамках «Тижня подружжя» відбувся у Луцьку 12 травня.

Цікаво, що перед натовпом лучан їхав лімузин з надписом «Молоді» та грав військовий оркестр внутрішніх військ УМВС у Волинській області.

Крім того, лучани тримали у руках таблички з надписами «сім’я – це скарб», «сім’я – це майбутнє», «сім’я – це діти», «сім’я – це турбота» тощо й вигукували «сімейні» гасла.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
сім'янин Показати IP 12 Травня 2013 18:08
Лучани - молодці!!! Сім'я - це справді скарб. Освячений церквою шлюб, заснований на глибокій любові, витримує всі випробування долі. Це не те що так званий цивільний - зійшлися-не сподобалося-розбіглися-шукають далі.
Forever Autumn до сім'янин Показати IP 12 Травня 2013 18:09
Справді приємна надзвичайно подія! А от щодо шлюбу..знаєте, багато людей і після вінчання розбігаються, розходяться та й встигають одне одному багато біди та гадостей наробити... На жаль. БО не цінують і не поважають.
сім'янин до Forever Autumn Показати IP 12 Травня 2013 19:13
Погоджуюсь, але маю на увазі ідеальну модель шлюбу: з великого кохання, освяченого Богом і узаконеного державою.
незаміжня Показати IP 12 Травня 2013 18:50
сім'я - це добре,звісно. Але подружніх пар на параді я так і не побачила, зграйку студентів - так, а от пар - ні.
Коментатор до незаміжня Показати IP 13 Травня 2013 10:47
Якщо йде пара і тримає за руки дитину, то це - зграйка студентів? Або чоловік несе дитину на плечах і поруч крокує дружина - це також студенти? Можливо подружня пара і студенти, але дитину шести-семи років до студенства віднести складно. Хоча, кожен помічає те, що хоче бачити.
незаміжій Показати IP 12 Травня 2013 20:36
Вони що на на лобі мають це написати собі? Передивися ще раз уважно фото
ПЕРЕДИВИЛАСЯ ЩЕ РАЗ до незаміжій Показати IP 13 Травня 2013 20:58
2 та 3 фото - ВСЕ
просто Марія Показати IP 12 Травня 2013 23:48
А на фото вроді всі щасливі. А сімей зараз вірних і справжніх немає!!!!!!!!!!!!!! всі зраджують, але прикидуються вірними і назавжди. зараз дядьки і тьотки в 50 років ще розходяться . а про молодь взагалі мовчу зараз в порядку речей гуляти, зраджувати і повертатися додому напідпитку. А нормальні тільки там де гроші ще спасають, тоді жінка на все начхала бо їй головне гроші а хай там совається, всеодно ніде він не подінеться. ОТ ТАКА СІМ"Я!
Правда в кожного своя до просто Марія Показати IP 13 Травня 2013 22:31
Не розписуйтеся, будь ласка, за всіх.
Арвен Показати IP 12 Травня 2013 23:51
Странно, основная масса присутствующих были семьи с детками, сколько колясок с малышами везли...как можно было не заметить???
просто марії Показати IP 13 Травня 2013 03:10
не бухти, з своїми цинічно-стереотипними поглядами. ти або не там шукаєш, або не те знаходиш. найпопулярніша конфесія - УЦП вінчає, вчить як треба жити у шклюбі християнам, лалала, але по факту це ж шоу, формальність, ніхто не культивує базових основ, повінчали, похрестили, відспівали... а що чому і навіщо???ніхто в суть і не вникає... людина з високими цінностями та правильними поглядами на підсвідомому рівні буде тягнутися до такої ж як і вона. а нянчитись з хронами, моральними виродками і тд. - удєл слабких жінок, котрі в свій час були сліпі, а згодом нічого міняти і не хочуть
Ігор Показати IP 13 Травня 2013 08:38
Воно то так - молодці організатори. Але щиро перепрошую - геть не вірю, що те миле дівча, що тримає напис "Сім"я - це вірність", розуміє толком значення як слова сім"я, так і слова вірність
Маша Показати IP 13 Травня 2013 12:24
Та шо ви розказуєте?? З колясками все тільки починається. А потім молоді люди хочуть знову "погуляти" Як зараз молодь виховується?? Не розказуйте тут так гарно про сімей. Бо діти виховують вкарай погано. В школах вчителі їм ради не можуть дати після такого виховання. Батьки вдома говорять слова нецензурні, лаються і такі ж діти ростуть. Сімей благополучних ДУЖЕ ДУЖЕ ДУЖЕ мало. А на фотографія хзавжди все виглядає гарно. Треба молодь навчати. А то народити і ходити з колясками великого розову не треба.
Валерій Показати IP 13 Травня 2013 12:32
Машка правду написала! Сімей там не було, більшіть студенти, матері одиначки і т.д. Жаль що сім"ї зараз як такої немає!!! Зараз на першому плані- ГРОШІ. Будуть гроші -буде сім"я. Колись були дійсно сім"ї і виховання було не таке як зараз у молоді. Пиво,куріння, вульгарність, дівчата теж були скромніші.
лучанин Показати IP 13 Травня 2013 12:38
А просто Марії написала якась дуже культурна людина. Добре, що хоч тут битись не можна, а то таке враження, що ту людину за живе взяли.Та видно що розумна людина, але невихована
Forever Autumn Показати IP 13 Травня 2013 12:50
ЛЮди добрі, ну що ж ви за люди такі? ТАка хороша новина, позитивна, таких зараз меншість.. А ви прийшли - і тут знову все звели до розборок, сварок і наїздів... ну скільки ж можна!
Людмила Показати IP 13 Травня 2013 13:17
Мета заходу -ніби і справді благородна. Але хіба не можна було провести його хоча б у суботу, а не в Провідну неділю, якраз того дня, коли переважна більшість лучан провідувала своїх померлих родичів -матерів, батьків, синів, дочок і т.д. Бачила цю надзвичайно веселу процесію з голубими транспарантами,які здалеку нагадували символіку провладної партії, коли їхала гараджанською маршруткою. Повірте, людей на Гараджанському цвинтарі було у десятки разів більше, ніж тих, хто йшов святкувати у парк. І ще не відомо, хто у той день більше вшановував сімейні цінності.
Людмилі Показати IP 13 Травня 2013 14:35
Таки краще радіти життю, і з живими, а не трястися вкотре навкруги усопших, пасочки та яйця їм вже давно непотрібні, хоча регулярно народ щороку їх носить... Шана і згадка про померлих має бути, але аж ніяк такий на рівні такого культу як у нас. Сімейний парад 5+, робіть частіше такі світлі та приємні колективні дійства.
лучанину Показати IP 13 Травня 2013 14:39
А в чому заключається НЕвихованість? Я нахамив, образив, облаяв людину? Такий вже епістолярний жанр, ріжу правду матку, що бачу - те співаю ;). Проблеми є, багато глобальних... Проте почнімо мінятися з себе, любити ближнього, навчімось поважати, прощати та кохати. Всім миру та добра!
ка до лучанину Показати IP 13 Травня 2013 20:56
це пише штунда зразу видно
Ну й до чого це до ка Показати IP 13 Травня 2013 22:34
Ну й до чого це
нейтральна сторона! Показати IP 13 Травня 2013 15:03
Щороку навколо даного дійства відбуваються шаленні обговорення! Вкотре пишуть неприємні коментарі та слова.... це все заздрісники! Раджу організаторам не звертати увагу на ці всі провокації!!! Усім миру та любові... любові побільше!!!!!!!!!
леся Показати IP 13 Травня 2013 15:56
Мені здається, що є категорія людей, які вміють любити, і тих, які, на жаль, не вміють. Зауважте, це стосується всього: коханих, дітей, батьків, роботи, Батьківщини, мистецтва - життя загалом. Є люди, що випромінюють тепло, позитив. Таким допомагає Бог. У них улюблена родина, робота... Інші ж завжди похмурі, невдоволені, сердиті, роздратовані. Ну хто ж таких любитиме? Отож щастя - всередині нас. Любіть світ довкола, кохайте, будьте щасливими!
Дружина. Показати IP 14 Травня 2013 01:15
Багато з сімей на параді, дійсно, не в "повному складі" лише із-за того, що їхні половинки в той час як йшов парад, готували для лучан різні конкурси і цікавинки в парку імені Л.Українки. Люди мисліть позитивно! Почніть з себе. Створіть сім'ю яку можна поставити в приклад! І зламайте стереотипи... Бог вам в поміч!
нейтральна сторона! Показати IP 14 Травня 2013 22:27
Люди!!!!! Слово "провокації" подіяло!!!! Ура, перемовини завершено!!!! Організаторам лише наснаги та хороших ідей у наступні роки... дивуйте лучан!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus