USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку хочуть «легалізувати» гроші батьків у садочках

20 Липня 2011 13:45
Депутати Луцької міської ради 20 липня створили тимчасову депутатську контрольну комісію, яка повинна вивчити ситуацію у міських садочках, після чого запропонувати вирішення проблем браку місць, покращення матеріальної бази, «поборів» тощо.

Мета комісії - вивчити і запропонувати варіанти вирішення проблеми недостатності місць у дитячих садочках, наповнюваності груп, покращення стану матеріальної бази садочків, їх фінансування, дотримання трудового законодавства, можливого повернення приміщень, у яких розміщувались дитячі садочки чи побудови нових приміщень.
Комісія з врегулювання окремих питань функціонування дошкільних навчальних закладів буде працювати з 25 липня до 25 вересня. Потім члени комісії мають відзвітуватися у сесійній залі.

Депутат Андрій Осіпов, що був ініціатором створення комісії, зазначив, що вже об’їздив більше десятка садочків.
Серед уже наявних проблем – недостатність місць для дітей, низька матеріальна забезпеченість. Також проблемою Осіпов вважає «легалізацію» грошових внесків батьків.

До комісії увійшли такі депутати як Богдан Шиба, Аскольд Пекарський, Катерина Приступа, Андрій Осіпов, Григорій Пустовіт, Роман Романюк, Антон Сосновський та Андрій Калахан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
))) Показати IP 20 Липня 2011 13:55
в смысле, чтоб им отстегивали, или как? конкретики не вижу в упор
((( Показати IP 20 Липня 2011 14:09
Хороша комісія. Як раз щоб створити бригаду для будівництва нових садочків, а у вільний час перераховувати легалізовані батьківські внески.
Igor Показати IP 20 Липня 2011 14:10
Ага хочуть через Приват все пустити, щоб комісію брати та щей розподіляти напевно. І до самих садчків будуть доходити копійки.
Таня Показати IP 20 Липня 2011 15:16
ну да, а так гроші всі здають і невідомо куди вони взагалі йдуть. точніше відомо - на власні потреби директорів шкіл. питаєш у директора ДНЗ чому так, а не іншакше, то кажуть, що якщо не влаштовує шукали би інший садочок. Добре, що проблему узагалі помітили, а не ігнорують
Сторонній Показати IP 20 Липня 2011 15:42
Цікаво, а що конкретно зробив сам Осіпов для покращення матеріального стану садочків в місті? Збудував дитячий майданчик, заасфальтував доріжку, придбав навчальний інвентар? Я не можу зрозуміти тих людей, які лише на негативі роблять для себе піар. І як сюди потрапив журналіст для якого тільки погана новина вважається новиною, Якщо її нема, треба «очорнити» новину гарну?
Батько Показати IP 20 Липня 2011 16:08
Ви про що шановний Сторонній. Бажання щось зробити, це ж добре, хай усі хто бажає роблять, завдяки активній позиції відбувається поступ. Чого Вас так дратує утворення слідчої комісії бо ви боєтесь що щось накапають на управління освіти і виконком і Романюка. Я вважаю, що треба розібратись, в цьому Осіпов прав, хай працює я вірю в його порядність. Також зверніть увагу на реакцію чиновників Луцькради - захвилювались. Отже вірно зробили депутати щол створили комісію - почив склад - нормальні люди - головне непідконтрольні Романюку. Мені починає подобатись робота окремих депутатів, я починаю розуміти їх. Удачі!
Галина Показати IP 20 Липня 2011 17:08
Шановний батько! Вам дуже подобається комісія,Шиба богато зробив для Луцька? Вже зробили чергові садочки, дітиплачут, батькам проблема на маршрутки кожен день по 2 грн. Зарплати нехай переглянут свої.
ГАЛИНА Показати IP 19 Листопада 2012 19:42
ЦЕ У КЕРІВНИКІВ ПОТРІБНО ЗАПИТАТИ ХТО І ЩО ЗАСТАВЛЯЄ ЇХ ПРОСИТИ ГРОШІ У БАТЬКІВ- ЯКБИ НЕ ТАК ЗВАНІ ПОБОРИ ТО ШКОЛИ І САДКИ ДАВНО РОЗВАЛИЛИСЯБ І ПРО ЯКІБ ДОСЯГНЕННЯ ТОДІ ЗВІТУВАЛАБ ВЛАДА.ЧУЖИМИ РУКАМИ І ЖАР ДОБРЕ ЗАГРІБАТИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus