USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку комуністів нагодували часником. ФОТО

28 Липня 2012 18:06
Луцьк став одним з 24 міст України, де 28 липня мешканцям пропонують протестувати діяльність діючих депутатів Верховної Ради за шістьма критеріями, а саме: чи є він правопорушником, кнопкодавом, корупціонером, тушкою, брехуном чи прогульником.

Про це пише «ВолиньPost».
Акцію «Тест твого депутата» проводять активісти всеукраїнського руху «Чесно», до якого входять понад 150 громадських організацій України. Близько одинадцятої години волонтери встановили намет, принесли кошик часнику і почали роздавати листівки.

Дівчата, переодягнені в білі халати, пропонувати лучанам протестувати народних обранців і звірити свої результати з думкою аудиторів руху.

Нагадаємо, що лише три депутати парламенту з 449 пройшли критерії оцінки руху. А саме депутати Микола Томенко, Олександр Гудима (фракція БЮТ) і Володимир Лановий (фракція НУНС, став депутатом лише в червні 2012 року).

Регіональний координатор «Чесно» Петро Верзун одним із перших подарував часник, який є символом руху і якого боїться, за повір’ями, уся нечисть, представникам Волинського облкому комуністичної партії. «Червоні», які розмістили свої намети по-сусідству, часник взяли залюбки.

«Рух «Чесно» пропонує задуматися, чи ті люди, які претендують бути нашими обранцями і бути народними депутатами, чи вони попередньо не порушували прав і свобод, не змінювали своєї політичної орієнтації через призму вибору громадян, чи вони не є корупціонерами, чи вони не обманюють щодо свого стилю життя, тобто чи їхня декларація відповідає тому, як вони живуть, що вони купляють, чи вони особисто голосували і чи взагалі ходять на роботу Верховної Ради, на сесії і засідання комітетів», ‒ пояснив Петро Верзун.
«Якщо депутат не пройшов тест – не голосуй за нього на наступних парламентських виборах. Фільтруй Раду!», ‒ йдеться у листівці.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
зaгрeб Показати IP 28 Липня 2012 20:22
Им непрывыкать .Любят на шару пожрать.С ветеранских обедов скатились к шаровому частноку.
antikommi до зaгрeб Показати IP 29 Липня 2012 22:24
Їм тілько свячена вода допоможе...
SERGEY Показати IP 29 Липня 2012 11:35
тимошенко поб'є рекорд. Такої брехухи і корупціонерки світ ще не бачив !
Олег Черненко Показати IP 29 Липня 2012 11:37
И на халяву набрал чесноку, спасибо вам за халяву робято!!!
Здрасте Показати IP 29 Липня 2012 13:21
Список депутатів які відповідають критеріям далеко не повний, так що вже попахує заказухою. Суть заклику: 446 депутатів казли-оберіть 450 не казлів.
вано Показати IP 29 Липня 2012 14:57
Комуніста Пащука ще на світі не було...як був комунізм....А Воно маленьке за комуністів агітує...їдь в Горзвин корови паси...а не з старіками комуністами гонишся...фу як протівно..За шмат гнилої ковбаси... Діти Ви знаєте що таке той комунізм...
полісся Показати IP 30 Липня 2012 08:11
А сам Петро Верзун в штабі одного з кандидатів по Горохівському округу. Цікаво, чи його кандидат пройшов перевірку на часник!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus