USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відкрили новий корпус 26-ї школи. ФОТО

22 Жовтня 2010 16:24
Урочиста лінійка за участю перших осіб області та міста відбулась у луцькому навчально-виховному комплексі №26 – там офіційно відкрили новий корпус для учнів молодших класів.
Перерізати символічну червону стрічку 22 жовтня до НВК №26 прибули голова Волинської ОДА Борис Клімчук, міський голова Луцька Богдан Шиба та начальник управління освіти Луцькради Анжела Масиник.
Чиновники вітали дітей, вчителів, будівельників та один одного зі шкільним святом, дякували за успішну співпрацю та вручали почесні грамоти.
Директор школи Дмитро Гнатюк поділився, що цього «особливого дня» його двохтисячний колектив очікував впродовж 10 років. І майже три з половиною роки школа чекала на завершення будівництва.
Губернатор у свою чергу розповів, що робота обійшлась у 5 мільйонів 800 тисяч гривень. Останній «ривок» зробили у 2010-му – виділили 3,2 мільйона гривень.
«Ця школа сьогодні – одна з найбільших за кількістю дітей в країні, вона явно перевантажена», – повідомив він.
Для того, аби розвантажити район, уже в наступному році Клімчук пообіцяв взятись за будівництво нової школи.
«В зоні 26-ї школи будувати вже нікуди, тому будемо будувати 27-му школу. Почнемо вже в наступному році. Проектні роботи міська рада виконала. Зараз над проектом працювати продовжуємо. 27-ма школа має бути ще більшою. Це за «Там-Тамом», у 55-му мікрорайоні. Там є площадка, виділена земля… Через 3-4 роки буде», – пообіцяв губернатор.
Роботу будівельників Клімчук назвав зразковою, яку влада ставитиме в приклад решті проектувальників і будівельників.
Підтримав губернатора і луцький мер. Шиба розповів, що навіть у «найкризовіший 2009 рік з міського бюджету виділялись кошти». Каже, що йому це особливо приємно, бо «…з 1994 року по 2007-й в Луцьку не було збудовано жодної школи і було закрито більше третини дитячих садків». Слідом за Клімчуком Шиба пообіцяв, що відтепер в Луцьку щороку зводитимуть новий дитсадок.
Губернатор розповів і про своє особливе ставлення до цього району.
«Я тут поруч жив 7 років. Соборності 28, квартира 10. Правда, мої діти вчились у 21-й школі. Але тут ми постійно гуляли з дружиною. Це мій мікрорайон, мої двори», – поділився Клімчук.
«Більше 400 тисяч гривень сюди дорога під’їзна коштує. Я сміюся – добре, що налякав їх всіх, що Азаров приїде сюди. А то багато робіт не зробили б. Правда, Микола Янович хотів приїхати, але він дуже зайнята людина», – пояснив чиновник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Міля Показати IP 22 Жовтня 2010 16:49
А чому тут Шиба вештається. Примазався ледар до заслуг Клімчука.
kozak Oleg Показати IP 22 Жовтня 2010 18:47
Міля, що ви говорите? От не знаєте то не базікайте не правду, Шиба якраз тут при чому, значну частину грошей якраз і внесла міська рада і по друге ініцюювала добудову якраз міська рада в лиці Шиби, а Клімчук і ще даже не був губернатором як вона почала відбудовуватися.
Учень Показати IP 22 Жовтня 2010 21:46
kozak Oleg а скільки-ж Шиба зі своєю міською радою виділив? Може підкажеш, якщо так багато знаєш? :) А от примазуватись - о це він мастак!
Міля Показати IP 23 Жовтня 2010 07:44
Шиба цю школу ще не одну пятирічку будував би. Ми його "задатки" бездари добре знаємо. Він жодної ями за 5 років не залатав у Луцьку.
M Показати IP 26 Жовтня 2010 19:10
Молодці, що закінчили нарешті цей довгобуд. Він будувався щось із 15 років, якщо не більше. А Шиба завжди примазується до всього - піариться. Цікаво, чи понесе він після виборів відповідальність за вбивство 4-х хлопців?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus