USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відкрили оглядовий майданчик. ФОТО

30 Вересня 2012 14:14
Луцьк продовжує відзначати Всесвітній день туризму. В обласному центрі відкрили оглядовий майданчик, який потрапить у міські туристичні маршрути.

Урочиста подія сталася 30 вересня.

Оглядовий майданчик облаштували на перетині вулиць Квіткова та Гірна. Відкривали об'єкт міський голова Микола Романюк та начальник відділу розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради Наталія Бунда.

Мер розповів, що ідея облаштування майданчика належить Бунді. «І дай Бог побільше таких ідей, які будемо підтримувати», - запевнив посадовець.

Водночас він зауважив, що комунальники не лише облагородили ділянку майданчику, але й відремонтувати дорогу на вулиці Квітковій та встановити освітлення. «А відкриття цього майданчика це невеличка частинка роботи яку нам потрібно зробити для розвитку туризму в Луцьку», - відзначив градоначальник.

Також він повідомив, що туристичні агентства включать майданчик до міських туристичних маршрутів.

Опісля промови мер доручив місцевим дітлахам перерізати символічну стрічку та взяв з них обіцянку доглядати майданчик.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Всім Показати IP 30 Вересня 2012 14:24
Нам у Луцьку видно все Ви так і знай!
Петро Показати IP 30 Вересня 2012 15:48
Мля,ржу німагу)))...і шо там оглядати - ту хату під шЕфиром?))))Я б порадив Романюку такий майданчик облаштувати на Міськвиконкомі,може ,краще буде видно той дерибан,що навкруги робиться......
Кіндрат Показати IP 30 Вересня 2012 16:43
Огляньте хаотичні забудови, біля історичної частини міста та і в самому місті шановні мери, шмери, архітектору респект за таку архітектуру.
Лучанин Показати IP 1 Жовтня 2012 02:01
Дурь - дурью, піар - піаром, але мешканцям прилеглих вулиць дорогу зробили, як сказали. Так що якийсь + є. Але от що там оглядати ніяк не збагну.
Анатолій Показати IP 1 Жовтня 2012 09:36
Бунда - це напевно депутат, який обирався на Вересневому. Там її здобутків не видно. Перейшла у виконавчу владу, перефарбувала волосся і відкрила оглядовий майданчик. Молодець. Не за горами нові вибори. Є про що прозвітувати.
Отто до Анатолій Показати IP 1 Жовтня 2012 12:58
Толян, не бризгай жовчу!!! Ти та людинка, яка нічого в свому житті не добилась і сказиться від здобутків інших. Хоча здається за певдо "Анатолій" ховається жіноча застрісна постать.
Надія Іванівна до Анатолій Показати IP 1 Жовтня 2012 13:13
Анатолій, ви не праві. Хто хто, а саме Наталія той депутат, яка дійсно опікується нашим життям та житям нашого райну. Завдяки її наполегливості у нас на вулицях з'явилось світло, є вода в домівках, а зараз прокладається каналізація. Дуже дякуємо Миколі Ярославоувичу та Наталії Петрівні за увагу до нас.
Чеширский Кот Показати IP 1 Жовтня 2012 11:01
Идея была хорошая, но реализация никакая. Реально, смотровой площадкой с видом на старый город, это назвать нельзя. Странно.
Ніночка до Чеширский Кот Показати IP 1 Жовтня 2012 13:01
А ти зроби краще... Чи тільки муркати і вмієш? :)
Чеширский Кот до Ніночка Показати IP 1 Жовтня 2012 17:54
Муррррррррр :)))))))))))
Петя до Чеширский Кот Показати IP 2 Жовтня 2012 08:50
З вулиці Потебні вид на Луцьк старовинний набагато краще. Там є й майданчик, тільки на ньому стоять контейнери для сміття...
Стасік Показати IP 1 Жовтня 2012 13:06
Як правильно "критики", чи "критини"? Замість того, щоб підтримати людину, яка намагається зробити місто краще займаються словоблуддям.
сірожко Показати IP 11 Листопада 2012 01:30
так, не так — перетакувати не будем! маємо те що маємо http://denied.org.ua/oglyadovij-majdanchik-i-panorama-luts-ka/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus