USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку вшанували жертв репресій. ФОТОРЕПОРТАЖ

19 Травня 2013 16:26
Покладання квітів біля Пам’ятного знаку Жертвам політичних репресій У Луцьку відбулось 19-ого травня.

Захід відбувся біля меморіального пам'ятника жертвам політичних репресій на вулиці Кафедральній.

У вшануванні взяли участь представники патріотичних громадських організацій, зокрема, і ветерани Волинського братства вояків ОУН-УПА імені Клима Савура, а також представники влади, установ та організацій, учні та студенти, духовенство, громадськості міста. Покласти квіти до пам’ятника прийшли зокрема луцький міський голова Микола Романюк, секретар ради Григорій Пустовіт та інші.































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Штефан, Луцьк Показати IP 19 Травня 2013 16:44
І це все про репресії, отакий коротенький текст? Кого вбивали, хто? Коли, скільки людей? Мабуть це робили гітлерівці! Чи фашисти? А ще можливо, ОУН-УПА. "Партію регіонів" запрошували? Не прийшли, кажете? Не може бути! А як же "Почую кожного!"?
от Показати IP 19 Травня 2013 17:37
так людина по одній статті хоче знати весь курс історії мінімум.научіть на одній сторінці,журналісти,таких " толєрантних" людьми бути.а ще розкажіть чого микола багатовекторний.а може сонце все таки навколо землі наярює?це знаєте тоже ще питання полішуцького масштабу..
нелучанин Показати IP 19 Травня 2013 23:40
влада в кращих совєцьких традиціях : згадує тишком-нишком один день в році. щодо миколи-багатовекторного - це краще, ніж борис-безхребетний хам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus