USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку визначили людей року. ПІДСУМКИ. ФОТО

19 Листопада 2013 09:30
Кращих підприємців та лідерів інших галузей відзначили під час церемонії «Люди Року 2013. Волинь» у Луцьку.

Церемонія нагородження лауреатів відбулася 18 листопада у Волинському обласному муздрамтеатрі.
Розпочався концерт виступом балету «Едельвейс» під акомпанемент скрипаля Івана Масоллиги. Ведучими церемонії були українська співачка Маша Собко, ведучий телеканалу «M1» Kishe та заступник директора волинського телебачення Наталка Войтович. Як зазначили ведучі, премія «Люди Року» покликана відзначити тих, хто своєю працею робить рідну Волинь більш розвиненою, красивою, привабливою та комфортною.

Премії вручали в номінаціях «малий та середній бізнес», «промисловість», «будівництво», «розважально-відпочинкова сфера», «інновації», «громадська та суспільна діяльність», «здоров’я», «туризм», «благодійність» тощо.







«Сьогодні ми пишаємося нашими переможцями та вшановуємо тих, хто живе за відомим принципом «вранці, коли пробуджуєшся, запитай себе, «що я маю зробити?», а ввечері, перш, ніж заснути, «що я зробив для Батьківщини?». Переможці творять сучасне та майбутнє і вони варті того, щоб їхні досягнення відзначили», - розповіла Наталка Войтович.

Зі слів ведучих, щодня на волинському небосхилі з’являються нові особистості, якими потрібно пишатися.
Першим визначили переможця у номінації «Нове ім’я року». Премію вручив перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Лобач. Він висловив сподівання, що кожен з тих, хто отримає премію, стане еталоном для наступників. Перемогу у номінації «Нове ім’я року» здобув начальник пенсійного фонду України у місті Луцьку, депутат Волинської обласної ради Вячеслав Рубльов.



Наступним відзначили переможця у номінації «Продюсер року». Номінацію присвятили креативним людям, які продемонстрували високий професіоналізм, своє вміння керувати та успішно вирішувати творчі завдання на практиці. Відзнаку вручила заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич.

Вона наголосила, що номінанти на цю відзнаку – люди, які поєднують у собі не тільки вміння працювати, бути творчими, креативними, але мають велику іскру від Бога. На її думку, справедливими є слова відомого українського письменника, що немає загадки таланту, є загадка любові. Переможцем стала директор продюсерського центру «Твій шанс» Анастасія Тимощук.



Переможця у номінації «Дизайнер року» оголосили заслужений журналіст України, завідувач редакції служби інформації ВОДТРК Юрій Яцюк та головний редактор журналу «Лише насолода» Олена Бекеша. Перемогу здобула директор салону гардин Тетяна Вільчинська, іменем якої і названо установу.




Наступною виступила дівчина, яка співає на більш, ніж 40 мовах світу у восьми напрямках Марта Баглаєва. Співведучий Kishe, який співає на сцені понад 10 років, виконав пісню «Тільки кохання».





Нагороду у номінації «Комплекс відпочинку року» вручила провідний архітектор ПП «Спецпроект» Тетяна Бідзіля. Перемогу здобув луцький рекреаційний комплекс «Срібні лелеки» на чолі з генеральним директором Павлом Ярмолюком.



Нагороду лауреату в номінації «Краща страхова компанія року» вручила керівник проекту Організації об’єднаних націй у Волинській області Оксана Гузь. Перемогла волинська регіональна дирекція страхової групи «ТАС» на чолі зі Світланою Гринишин.




Нагороду у номінації «Найкраща будівельна компанія року» здобуло ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536». Відзнаку переможцю генеральному директору підприємства Ігорю Чорнусі вручив Луцький міський голова Микола Романюк.



Після цього виступила волинська співачка Галина Конах.




Захід мав соціальну складову, а головною метою його було привернення уваги громадськості до проблеми онкологічних захворювань серед дітей. Виконавці, учні 3-4 класів спеціалізованої школи №1, долучилися до соціальної акції. У фойє стояла скринька, у яку кожен охочий міг внести свою лепту та підтримати хворих дітей. Зібрані кошти організатори планують переказати у Волинське обласне відділення Дитячого фонду України.





Переможця у номінації «Туристичне агентство року» відзначив ведучий заходу Kishe. Ним стала туристична агенція «Тур» на чолі з Андрієм Оленицьким.




Нагороду лауреату номінації «Найкращий салон краси року» вручила співачка Маша Собко. Переміг салон краси «Панна» на чолі з Ольгою Оленицькою.



Нагороду переможцю у номінації «Весільний салон року» вручила співачка Галина Конах. Лауреатом став салон «Slаnovkiy».




Після цього виступила учасниця театру пісні «Star School» Тетяна Семенів.




Наступною номінацією було «Відкриття року», перемогу в якій присудили кафе «Шафран». Нагороду директору закладу Тетяні Алієвій вручив представник компанії «Галіція дистилері» Анатолій Лазарєв.




Наступна номінація була покликана відзначити тих, хто дбає про здоров’я волинян. У номінації «Найкраща аптека року» перемогу здобула мережа аптек «Здоровенькі були». Нагороду вручила лікар-дерматокосметолог Світлана Прокопюк.



Нагороду у номінації «Благодійна організація року» вручив перший заступник голови облради Юрій Лобач. Перемогу здобуло Волинське обласне відділення Дитячого фонду України на чолі з головою правління Оленою Грінченко.




Завершилася церемонія виступом зірки української естради Маші Собко та фотосесією переможців.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 42
Сергій Показати IP 19 Листопада 2013 09:53
Ще б Романюк чи навпаки в ЖЖЖЖ поцілував Чорнуху за такі відкати
***** Показати IP 19 Листопада 2013 10:04
хто спонсор акції? кому гроші жмуть?
за сторони Показати IP 19 Листопада 2013 10:05
якісь надумані з повітря номінації... як мильна бульбашка...
бест оф зе бест Показати IP 19 Листопада 2013 10:28
Що це було??? Що це був за театр абсурду? Звідки взялись ці "креативні" номінації? Тільки вдумайтесь - в когось запитаємо "А як ви думаєте, хто цьогоріч став у Луцьку "Відкриттям року" - якась особистість, діяч чи подія? Ні, не вгадали - кафе "Шафран"! Це діагноз... Криза жанру прогресує, навіть деградує, з кожним роком. Совок лізе зі всіх щілин. Організатори бігають по місту, вмовляючи тих, хто ще не був задіяний в цьому ШОУ за певну "вдячність" стати переможцем. По логіці в наступному році слід очікувати чергових переможців в таких амбітних номінаціях як "Кращий магазин секонд-хенду", "Кращий ломбард", Краща їдальня", "Краще підприємство по виготовленню бетонних блоків" і "Краще підприємство по запрошенню на роботу менеджерів з продажу". Головне аби про "вдячність" не забули, а номінації ми придумаємо! Лише одна номінація "Головний Остап Бендер Волині" в нас безальтернативна і поки надовго. Шкода лише наш, так званий, бомонд, який збирається на ці видовища... А ми ще хочемо у Еувропу в своїх куфайках та кірзяках, із серпом та молотом в кишені, насвистуючи "Мурку".
Зірка до бест оф зе бест Показати IP 19 Листопада 2013 13:15
прекрасний комент!!! Браво!! саме про це говорила своїм колегам, переглядаючи фотозвіт.. додати нічого, ви вже все сказали!!
мешкаю тут до Зірка Показати IP 19 Листопада 2013 18:46
підтримую! ттеатр абсурду, місцевої "еліти"!!!
111 до бест оф зе бест Показати IP 21 Листопада 2013 09:31
Розводять багатих лохів. Якщо хтось вліп в ту номінацію за гроші то хто йому винен, все-ж таки не проста людина а керівник організації. Мав би думати головою.
До беста Показати IP 19 Листопада 2013 11:21
Юра це ти?
Оля Показати IP 19 Листопада 2013 11:22
Дійсно дійство не для сланервних. Позорище самі ж себе піарять.Та кому вони потрібні ці аптекарі-здирнки,які на горі людей зарпобляють мільйони.Якби вони зробили найдешевні ліки для людей ветеранів праці,інвалідів то да.О то абсурд.
глядач Показати IP 19 Листопада 2013 11:25
ну мер, і тут не втримався про свою любов до "сім'ї" Чорнухи. Рука руку миє
adams Показати IP 19 Листопада 2013 11:35
Шафран))))))))))))
Александр Показати IP 19 Листопада 2013 11:41
А зал-то полный. Сколько моющих друг друга рук! И хватает же мыла!
клієнт Показати IP 19 Листопада 2013 12:38
Найкращий дизайнер -Вільчинська???)))) Ото насмішили!!! Дякую, ви зробили мій день)
мешкаю тут до клієнт Показати IP 19 Листопада 2013 18:48
як кращим дизайнером і взагалі дизайнером може бути тітонька,яка тримає магазин тюлі, яка не ттямить нічого нів мистецтві, немає смаку і зеленого поняття про слово "дизайн"?
Олександр Показати IP 19 Листопада 2013 14:11
Ах, які номінації! "Кращий весільний салон року"! А де "Краща пивна року", "Краща перукарня року" чи "Краща аптека року"??? Не знайщли бажаючих проплатити?
Мар"я до Олександр Показати IP 21 Листопада 2013 08:51
кращий "салон краси" року став салон краи Панна, а кращою аптекою року стала "Здоровенькі були"!!!!
Олександр Показати IP 19 Листопада 2013 14:14
Волинське обласне відділення Дитячого фонду України - благодійна організація?????? Ну, знаєте... Вони тільки внших доять
tina Показати IP 19 Листопада 2013 15:24
А коли це Вільчинська стала дизайнером? А те лахміття, що висить у "салоні" вже називається "від кутюр"? Гроші заробила, а елементрного смаку нема. Сумно.
до tina до tina Показати IP 19 Листопада 2013 20:37
Погоджуюсь на всі 100%, тільки не ВІД кутюр, а ОТ кутюр. Хоча те, що там висить, реально ВІД кутюр...дуже далеко)
Записки постороннего Показати IP 19 Листопада 2013 17:03
Надо еще номинации Лучший губернатор года Лучший мэр года Лучший прокурор года Лучший начальник милиции года Лучший начальник налоговой службы года
Знаючий Показати IP 19 Листопада 2013 17:05
Цитата із пропозиції Людина року Лауреат -"Партнерський внесок учасника-переможця – 8 000 грн". Дивують люди, які ведуться на такий фарс...
Я Показати IP 19 Листопада 2013 17:11
Чудові коментарі, а саме головне - об'єктивні! Ходимо голі-босі, вулиці як після війни, а ми гуляємо і самі себе та "наших" нагороджуємо! Сором!
Аня Показати IP 19 Листопада 2013 17:37
Випадково стала відвідувачем даного дійства.Дуже слабенько, навіть для першого разу.Молоді ,креативні- в Луцьку вільна ніша ОРГАНІЗАТОР.Тому що дане шоу видно організовували п"ятикласники.Приколів було мільйон особливо коли статна жінка згинається в три погибелі,щоб оголосити номінанта,а нагороджений чолов"яга відчуває себе пупсиком(хоча нормалього росту)і на носочках ,виструнчившись щось говорить в мікрофон.Писати можна багато,але хочеться попросити всіх ,хто робить подібні дійства -віднесіться серйозно!Було соромно сидіти в залі слухати "хлопайте в ладоши" та інші подібні ляпи дивитись на непідготовлених людей,які не знали що сказати.При всій зайнятості елементарну репетицію варто було б зробити.Дехто вперше був на сцені."Людина року Волинського краю" теж була не еталон,але там був хоча б 15 річний досвід переглянули б хоча б відео,якщо не мали за що запросити хороших досвідчених організаторів масових заходів
в Показати IP 19 Листопада 2013 18:22
Дістала задоволення від влучних прикольних а головне правдивих коментарів а на дійство фууу та і номінанти не дуже
Фанат Показати IP 19 Листопада 2013 22:33
Рубльов - зрадник року!
тітонька Показати IP 19 Листопада 2013 22:46
Фу... це просто позоріще,і сміхота.Краще б виділили гроші на театр,щоб оцих лобуряк туди завести і хай подивляться чудові вистави,то може хоча б щось корисне для себе взяли.Тупізна!!!
анатолій Показати IP 20 Листопада 2013 01:05
шо ж ви всі такі злі і недобрі? ну зробили люди самі собі свято, і шо тепер - всіх треба с*ати тут?..
Галя Показати IP 20 Листопада 2013 09:16
Смешались в кучу кони, люди.... Як салат олів'є, тільки з оселедцем: комерція, влада, бізнес, благодійність... Ну просто дуже смішно, а бачити на таких дійствах ще й посадовців, коли знаєш, що всі номінації проплачені, просто люди падають в очах. Шкода номінантів, які купили не за маленькі гроші свої так звані номінації, думаючи що це додасть їм авторитету.
Крылов Иван Андреевич Показати IP 20 Листопада 2013 09:33
Лягушка, на лугу увидевши Вола, Затеяла сама в дородстве с ним сравняться; Она завистлива была. И ну топорщиться, пыхтеть и надуваться. "Смотри-ка, квакушка, что, буду ль я с него?" - Подруге говорит. "Нет, кумушка, далеко!" - "Гляди же, как теперь раздуюсь я широко. Ну, каково? Пополнилась ли я?" - "Почти что ничего". - "Ну, как теперь?" - "Все то ж". Пыхтела да пыхтела И кончила моя затейница на том, Что, не сравнявшися с Волом, С натуги лопнула - и околела.
Роман Показати IP 20 Листопада 2013 09:56
Дуже пригнічують такі безглузді дійства. Мені за цих людей тільки соромно. Віддати тисячу доларів за кусок скла. СОРОМ!!!
scnbyf Показати IP 20 Листопада 2013 10:30
Свій до свого по своє... Свояки і родичі нагороджують самі себе : Войтович,Чорнуха,Рубльов. І все не за якісь досягнення,а за те,що пролплатили і десь підлизали.
109 Показати IP 20 Листопада 2013 11:21
А де номінації: найкращий злодій року! можна було б поставити пєдестал як у спорті і ставити навіт по двоє на місце... Ой, у мене стільки ідей по цьому поводу
Сонячна Показати IP 20 Листопада 2013 11:30
Населення України - 45 мільйонів. 12 мільйонів - пенсіонери. Для роботи залишається - 33 мільйони. 14 мільйонів вчаться в школах, ПТУ, ВУЗ-ах. Значить, для роботи залишається 19 мільйонів. 5 мільйонів ходить у дитячий садок. 8 мільйонів безробітні (або поїхали на заробітки за кордон), а ще 2 мільйони - державні чиновники. Значить, для роботи залишається 4 мільйони. 1 мільйон займає виборні посади, служать у місцевих радах, а ще 1 мільйон - це їх обслуговуючий персонал. Півмільйона служать в армії і ще пів - в МВС. Разом, для роботи залишається 1 мільйон. 300 тис. перебувають у лікарнях, 699 998 - сидять по тюрмах. Для роботи залишається двоє. Ти і я. А ти сидиш і читаєш це ... Зрозуміло, блін, чому я так втомлююсь! Тільки я і працюю в цій країні
Сонячна Показати IP 20 Листопада 2013 11:31
А Оленицькі - Андрій та Ольга - родичі??
иии до Сонячна Показати IP 20 Листопада 2013 12:11
Мама й син
мар"я до Сонячна Показати IP 21 Листопада 2013 08:41
так мати та син!!!
Туристка Показати IP 20 Листопада 2013 14:30
Сонячна, дякую за статистику, цікаво ) Так само журналісти одного з Луцьких журнальчиків обдзвонюють і пропонують за 150 грн. помістити вашу фірму (працівників) в статтю "Топ-10 кращих будівельних компаній", "Топ-10 кращих перукарень". І ніякий це не рейтинг кращих, а так само як і в людині року - хто заплатив - той кращий. Дуже низько!
Макар Показати IP 20 Листопада 2013 17:42
Не переймайтесь так громадяни.В них свій "междусобойчік",а нам своє робить
катя Показати IP 20 Листопада 2013 20:26
А чий це машюк такий хороший?
цветка Показати IP 20 Листопада 2013 21:42
Дійсно, єдине гарне і світле в репортажі про це дійство - маля, гарнюсенький такий хлопчина, головне щоб не виріс таким бовдуром та невігласом, як номінанти!!
!!! Показати IP 20 Листопада 2013 22:40
це вони кращих вибирали опитуюючи люд луцький на вулиці чи так від балди, тьху соромно і гидко...
!!! Показати IP 20 Листопада 2013 22:42
а малюк по ходу Фадецький "менший" раз стоїть на останній фото біля мами, хто не зна то ця мила білявка дружина футболіста Фадецького, власниця салону Доміно енд Слановскі. Малюк гарний хлопчик.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus